Mich in Sydney onesmore

Heeej. Jag har haft en underbar jul, en underbar sista dag i Sverige.. Nu ar jag och Richmich(http://richmichsfantastiskaresa.blogg.se/) i Sydney. Fortillfalligt ar det molnigt men varmt. Gott! Jag kommer med uppdatering pa vad som komma skall och hur livet har nere ar och vad vi gor, samt lite fina bilder..kanske..
Eftersom det nu galler att fa koll pa laget sa KAN det droja med uppdatering, men jag skall gora mitt basta. Snart ar det ju nyar o allt. Jenny halsar!


He makes me the happiest woman ever

Ja, vad gjorde jag då ihelgen? Bland annat överaskade jag Richard i lördagskväll på hans födelsedag. Efter han hade varit ute och ätit med familjen och familjevänner, kom han hem till detta.



I kuveret låg en liten present. Han och jag ska gå på SPA när jag är tillbaka från Australien. Kommer bli så fruktanstvärt härligt!! Dessutom sov i säng fylld av rosenblad. Där uppfylldes lite av en dröm!

Dagen efter var det 1 av 2 (egentligen 3) julaftonar. Han fick sin julklapp redan då, vi hade lite svårt att få ihop det annars. Här fick han en grå kofta och två scarfs. GRYMT snygg på han.
 
Där sitter Richmich så snällt och håller paketet. Han har fått en kusin. Vi har inte döpt honom än.




Visst ÄR han snygg!!


Ännu en helg har passerat. Denna helg var en av de bästa helgerna för övrigt. I söndags efter "julklappsutdelningen" (hans), tog vi en fika framför en brasa och en film. Vi åkte sen för att köpa oss Sushi och Yakiniku, tände en ännu större brasa och kollade på ytterligare en film. Bara jättemysig helg. IGEN. När vi vaknade på söndagsmorgonen kunde man knappt se ut. Det snöade så ofantligt!! Så här mycket snö har det inte varit på...hur många år..? Helgerna är sig lika, fast jag uppskattar dom bara mer och mer. Blir lyckligare och lyckligare.


Det ser ut som Hallon med grädde på.

En julgran. En liten sådan.


Snart kommer mina dagar se LITE annorlunda ut. Det närmar sig...
Ha en UNDERBAR JULVECKA!



Grattis my LOVE

Min dag. Idag vaknade jag upp och mådde bra när jag tittade ut. FULLT med snö. Och det snöar. Jag mådde också bra för att Richard hade stoppat om mig innan han gick igårkväll. Han åt middag hos oss. Jag mår mådde också bra för att det är RICHS FÖDELSEDAG IDAG! HIPP HIPP HURRA HURRA!! Jag mådde också bra för att jag visste vad som väntade idag, massa roligheter. Skulle in till stan och fixa det sista, och då menar jag det sista, med julklapparna. Jag tog en mysig fika med Matilda. Det är så läckert och se hur alla som flänger runt på stan nu, är så inne i sitt. Inne i sitt julklappshandlande. Inne i sin värld. Ack, så lika vi människor är varandra.

 Sedan var hem och slå in paket. Lyssna på härlig musik och njuta lite. Sedan hoppade jag ner i ett låååååångt välförkänat BAD. År sen?

Jahaja. Vi får väl se vad som händer vidare ikväll då?!


Glad lördag på er!





Det ser ut som Matilda är inne i bilden




Snow






Känner ni igen bilderna? En fortsättning av frostbilderna. Nu har snön fallit över sthlm. I LOVE it. Kul att jag är hemma denna dag också, precis som förra gången på en sådan HÄRLIG dag. Helst av allt vill jag bara springa ut i snön och rulla runt, åka pulka, stjärtlapp, snowracer och göra snowangles!!

Lite update sedan sist då. Haft en trevlig vecka och helg. IGEN. Har julhandlat lite i kylan, mycket lättare i år än nånsin tror jag. Konstigt nog? I lördags träffade jag tjejgänget, dvs Matildas tjejgäng. Vi tog ett glas rött på Vappet. Sen mötte jag upp Richard och vi gick på bio. Såg Luftslottet som sprängdes (trots att vi inte läst boken). Fyskäms. Men jag tycker den var rätt bra ändå. Men jag tvivlar inte på att boken är bättre.

I söndags vaknade vi upp hos Rich, och redan vid 13.00 skulle vi bli upphämtade av mamma o pappa för att åka till restaurang Kungsholmen. Melker Anderssons ena av alla restauranger. Det var dags för Julbord. Och fy sjuttsingen va gott det var! Det fanns allt. Allt! Och så vällagat. Fem M från mig. Först blev vi inbjudna till Pontonen (utebar) på glögg och pepparkakor. Sen blev vi placerade och fick hugga in. Samtidigt som det var underhållning på scen!

Efter julbordet gick vi en promenad via Norrmälarstrand ner mot Stadshuset, in på Stadshusgården en sväng, upp till Gamla stan, och Stortorgets julmarknad. Jättemysigt!
När vi kom hem till Richard igen tände vi en brasa och slog på The Holiday. Vilken helg!!

Igår, måndag, träffade jag Nathalie igen. Long time no see!  En fika på Urban Café. Dessutom har jag fått ett julkort av henne, där dom planeterar ett nytt träd för de pengar hon köpte kortet för, nånstans i Afrika. Det bästa julkortet då! Sånt gillar jag.

Nu ser jag fram emot resten av veckan med ännu mer glöggdrickande, den sista julshoppingen och förberedelserna inför A...u...s....traaaaaaaalien!


I like plaits and ribbons



Har lust att bjuda på dessa pics också. Så kommer jag nog se ut imorgon.

Ju mer tiden går, desto mer börjar jag inse att jag åker snart. Det gör mig lite snurrig. Jag är borta lite mer än en månad. När jag är tillbaka, kommer livet vara annorlunda IGEN. Inte lika som förra gången, men nära inpå. Gah!! Jag håller mig fast, men det är svårt att hänga med o förstå vad som händer. Ibland.  Det sker ju så mkt innan, julbord, julshopping, Richs födelsedag, julafton (?!!). Sen är det bannemej dags. Oooo!

Jajja! För att inte analysera alltför mycket. Imorgon är det onsdag redan. Jag o Rich skulle julshoppa men det blir lite ändring, blir bara jag ist. Runt middagstid går jag, mamma och pappa o äter på Vapiano, dvs hos Rich.

Till helgen blir det julbord på restaurang Kungsholmen. Woh! Cosy cosy! Mystider detta. Det märks! Haha.

 

 


Christmas party och MYS





Jag och älskade Matilda x2
Matilda och Bengan på Inlösen/Bilskador
Vårt bord
CEO håller det årliga julfesttalet

Julfest på Fleminggatan 18. Julfest på Trygg Hansa Försäkrings AB. WOHO! Vilken fest!! Vi hade jätteroligt på alla sätt och vis.  Synd att kvällen gick så snabbt. Här är ett fåtal bilder från festen, jag valde att sen att lämna kameran, eftersom det fanns en fotograf på plats. Och förhoppningsvis får vi se skymten av bilderna detta år.

Resten av helgen var också väldigt innehållsrik. Lördag. Rich skulle jobba, för ovanlighetens skull, kl. 14 och jag skulle käka middag med Linda kl. 19.30. Efter middagen och MASSVIS med skratt, mötte jag upp Matilda och hennes kompisar för att följa med detta skithärliga gäng ut. Spontant och OTROLIGT kul!!! Vi gick till Ambassadeur. Ibland är det störtkul att vara sådär spontan! Två dagar - rent festande. Tjohoo!

Vaknade upp hos Rich och hade dessutom en mycket mysig söndag. Sov till jättesent! Hade en lång och mysig andra-advents frukost me levande ljus upplyst i december mörkret. Tog en lång dusch för att sedan tända en brasa. MYYYYYSIGT.


New stuff






Guldfynd hela rubbet. Schyssta grejer måste jag säga. Fyra armband, tre halsband. Ska det föreställa iaf. En del bars av mig på julfesten.
Nä skit, nu måste jag fixa min header. Så ni kan känna er välkomna här. Hm. Fy på mig!


Första frosten











Första gången man ser frosten och solen på länge! Och jag är hemma. Förkyld och ont i halsen. Men jag tog mig ut för att få lite luft och för att ta lite bilder. Frisk luft ger verkligen. Känner mig mycket bättre redan, jämfört med i morse. Jisses. Vill ju inte råka på nån nöffnöffsjuka. Vilket jag tror jag har klarat mig undan. Vila under en filt och en kopp te framför en film. Mm, gött! Hoppas ni har en bra dag, för det har jag, trots att jag är krasslig. 

Det är sån himla härlig dag idag!!


RSS 2.0