I wanna show ya more





Hej Gobitar. Nu är det tenta snart, vilket innebär tentaplugg. Den tiden jag har över är till att sova. SOVA.
Men i fredags var det höstfest på jobbet däremot. Det är alltid lika roligt! Julfest nästa!
Och på lördagen åt jag en god frukost på Café Como. Mysigt café här på Sankt eriksplan. Jag har ju min applikation på telefonen - Cafékartan.se. Hur bra som helst! Mycket trevligt sällskap hade jag dessutom. 

Och som jag lovade att visa. Min lilla utställning på Trygghansa. Det går riktigt bra!! Och det är KUL.

My favourite dress



Jag har hittat min favorit-klänning-of-the-year. Den är känd för att sitta på >Daria på H&M reklamerna<. Men. NU sitter den på mig och jag älskar den. Världens bästa kap. Den sitter nog på på Trygghansas höstfest på fredag. Och varje fest jag kommer vistas på de kommande veckorna. Nej, kanske inte. Men nästan. Love to you! Nu har jag inte världens bästa bild. Men ni ser. 

Jag i morgon sitter mina bilder uppe på Trygg. Det kommer bli så braaaa.

Spontanitet

Jag vill ha sommar igen. NU.



Kommer precis från en spontan-middag med Erik "hunden" Althoff. Han som jag inte träffat på år och dar. Vi upptäckte att vi var grannar och vad passar inte bättre än att utnyttja det. T ex med en spontanmiddag här nere i Atlas, på pizzerian. Återigen, jag älskar att vara spontan. Hur ska jag klara mig när jag flyttar härifrån? Jag njuter i detta fantastiska område så jag spricker! Jag är alldeles pirrig av någon anledning. Hittat ny kraft och jag är taggad för mycket helt enkelt. Jag älskar den känslan. Ska försöka tänka extra mycket på det medan jag har denna känsla. Den är UNIK. Trots allt. 

Igår var jag lika spontan, när jag drog till Basse i sista minuten för att spela Kinect och gå på en barrunda med "grabbarna". Nu är det söndagskväll och det är bara att ladda om för en ny arbetsvecka. YEY!!

En händelserik vecka


Det här vinet vill jag starkt rekommendera. Jag älskar det. 89 kr, från South Africa. 

Då har det gått en vecka till. Skönt med helg! Man hamnar efter med sömnen i veckorna. Jag får aldrig ihop det. Då får helgerna ta stryk helt enkelt. Har hängt i Uppsala som vanligt, det blir automatiska sena kvällar. Tittade på matchen (Sverige-Holland, som vi vill glömma) hos Fredrik och Sandra. Fått en parkeringsskada här nere i Atlas(!!)

Och som jag tidigare nämnde ska jag ställa ut lite bilder på Trygghansa. Men bilderna är ju inte klara! Dom är utvalda och inskickade. Men inte monterade på något. Det är endast posters. I fredags skulle dom sitta uppe på väggarna, men kommer istället att sitta uppe på tisdag. Då montaget är klart. Jag ska visa hur de sitter uppe sen. Det kommer bli sjukt bra. Det har varit mycket fläng hit och dit ang. detta helt enkelt.

Igår hängde jag med Helena och hennes bröder och några fler deras vänner hemma hos Hans och Madde. Idol -och tacoskväll. Bästa bästa! Riktigt mysigt. Sen gick vi ut på söder en sväng.

Say Hi!


Ni börjar väl nästan lära känna mig snart. Men jag skulle vilja veta vilka ni är. Eller vad ni heter åtminstone. Mina fantastiska läsare, som har blivit en del den senaste tiden. Vilket GLÄDJER mig! Kan ni inte bara skriva typ "Hej /XXX". Egentligen räcker det med ett namn så jag får NÅN koll. Okej, shoot!

INSPIRATION is the magic word

Nu är det dags att skriva av sig lite igen. Men bara lite denna gång.

Jag sitter på Non Solo bar på St Eriksplan. Mörkt ute. Tända ljus. Och det är en sådan där mysig stämning här. Folk ser inspirerande och glada ut. Jag har precis ätit en väldigt smakrik och fantastiskt god Pasta Pesto. Jag har pluggat in hörlurarna, lyssnar på Forever Young med Youth Group. Nästa blir Strobe med älskade Deadmau5. Man hör folket prata i bakgrunden. Det är härligt. Tar en slurp från min Cappuccino. Och den här cappuccionon ska ni veta, är den godaste jag druckit i Sveriget. Den smakar som de godaste i Sydney. Det mest underliga är ju att, eftersom jag inte suttit här förut, skulle jag lika gärna kunna vara på andra sidan nu. Bara för stunden liksom. Blundar jag och smakar på kaffet.. Mm, ja.. får man drömma så är jag där just nu. Fortfarande mycket tankar på Sydney. Det går inte att släppa på något jäkla vis.

Jag har fortsatt idag att redigerat och pysslat med bilder. Däremot flyttade jag ner hit till Non Solo Bar efter att ha suttit hemma i soffan för länge. Sitter också och i alla fall försöker få någon ordning på mina framtidsplaner. Mmmm.. Jag vet inte om jag blir nå klokare. Jag tror jag vill utomlands igen. Det är så mycket inom mig som jag bara vill ut med, ni vet.. mitt kreativa, nya idéer, inspirationer jag har samlat på mig...
Nu tänkte jag svara en liten herre på Billy Blue College of Design som mailat mig efter jag visat mitt intresse för skolan.
..tänk vad en kopp Cappuccino som smakar extra gott kan sätta sprätt på skrivande och tankar.

Dream and do it




Jag trivs så bra i min lägenhet. Önskar att jag kunde kalla det HELT min egen. Hur som helst, jag har alltså suttit vid datorn i princip hela dagen.. jag förstår inte hur jag klarar det egentligen. Man kan kalla det "studera" samt "jobb", tjänar inga pengar eller får inga betyg. Men desto mer intresse, inspiration och lärdom och kanske nån liten erfarenhet här och var. Egentid kallas det. I like it.

Picture-bomb

Mycket pyssel med bilder. För vet ni vad, jag ska få ställa ut lite bilder på Trygghansa. Dvs bilder, fotografier. Största problemet är att jag har tagit en hel del bilder i mina dagar. Svårt att välja ju. Sen fastnar man på vägen också, man tittar och drömmer sig tillbaka till allt möjligt.

Här är några bilder jag gillar.. några kanske kommer få vara med på utställningen. Jag skulle kunna lägga upp hur mycket som helst som jag vill visa. Ouffh... 

 


Det är lika bra att sluta... annars tar det aldrig slut..


LOTS OF SYDNEY IN MY MIND

Jag har hittat mitt motto i livet. If you can dream it - you can do it.



TITTA INTE IN I KAMERAN

 




Det här är för övrigt mina nya höstbyxor.




If you can dream it, you can do it

 

Det har varit en livlig och härlig helg!  Igår var jag och Helena på en inflyttningsfest i Skanstull, med utgång som uppföljning. Idag har vi inte gjort allt för mycket, ni vet försökt gjort lite nyttigheter. Söka utbildningar bl.a. Finns mycket som intresserar mig nu. Sen gick vi på bio. Hämnden såg vi. Den berörde! Jösses. SE DEN!

 


Castle



En kick-off med jobbet fredag till lördag ute i Vaxholm, "fångarna på kastellet". Se blev det inte så mycket sova heller. Fredagen bjöd på lite prat och mingel samt en middag. Fest till halv3 och upp och aktivera sig kl. 8. Det var faktiskt oväntat kul!

RSS 2.0