I found this. And I believe in it.

Starsigns


Gemini. And?

När Hon och Han träffas kan det bli en spektakulär relation. Dessa två är extremt kompatibla, vilket hinder de än möter kommer de smidigt att övervinna detta med minsta ansträngning. Hon kan ge Han den frihet och oberoende som Han behöver i en nära relation, då Hon har samma behov. Båda älskar nya erfarenheter, människor och sinnesintryck och de har stora förutsättningar att uppleva fantastiska äventyr tillsammans.

Det bästa med relationen är deras gemensamma intresse att bygga kunskap och omvandla den till handling. De matchar varandra väl när det gäller entusiasm, energi och drivkraft. Gemensamma intressen och personligheter gör dem till ett kompatibelt par.


I believe


Feel like ?

Hej alla glada. Läget bra såhär i vårsolen?! Det är ju äntligen torrt på vägarna. Snön smälter. Weiii! Man får ta vara på tiden då solen tittar fram alltså. Mars/April är jobbiga månader. Fram o tillbaka, fram o tillbaka. Man håller inte koll på nånting.

Mm. Har inte mått hundraprocentigt de senaste dagarna tyvärr, inte orkat skriva nånting. Har funderat lite på allt möjligt. MEN! NU har Matilda, min Matilda äntligen kommit hem! Vilket är helt underbart. Brun som ättika är hon också. Och imorgon kommer KARIN! Mycket som händer.. Nu är det ju påsk och grejer. Vad ska ni göra?? Måla påsk ägg? 

Dessutom har jag bokat en tid på körskolan. Ska komma dit o snacka lite med dom, få lite råd osv. Efter denna dag ska jag ha bokat allt.. Körlektioner. Teorilektioner. Teoriprov. Körprov. Allt!
Och den 6 april är det dags för frissan och min andra kompis Karin. Det är på tiden alltså. MEN. Vad ska jag göra med mitt hår?? Färg? Klipp? Har ni något tips på hur jag skulle kunna ha det? De som känner mig, jag behöver lite feedback!!







Hej då! GLAD PÅSK!


Note pad

Hello people. Hur är läget med er måste jag få fråga? Själv mår jag mycket bra. Löning idag.Kanskedärför.Jag har ju inte haft så hemskt mycket för mig i veckan mer än jobbat. Därför kanske det inte är så otroligt intressant att läsa om - nada -. Fast jag vet ju hur det är attt läsa en blogg, följer man någon, vill man ha uppdatering varje kvart. Nja, inte riktigt men HELST ett par gånger per dag. Tidigare fungerade det att blogga från jobbet. Men det går inte längre, typiskt va! Kanske lika bra. Jaja, det får bli när det blir helt enkelt. Jag hoppas ni hänger på ändå! För jag gillar er.

JAG har köpt något mycket praktiskt och snyggt. En skrivtavla. Jepps! Med mig fungerar inte lappar längre. Jag kan inte skriva en lapp o lägga på byrån och tro att jag ska göra det som står där. Jag tittar bara frågande på lappen och skakar på huvudet - fy, vilken ful lapp. Så nu har jag köpt något som jag kommer kunna titta på och säga - Nämen ja just ja! Det där måste fixas. Snygg notepad by the way.






Trevlig fredag!


My lovely weekend

Förlåt så HEMSKT mycket för dålig uppdatering. Jag stänger av lite på helgerna, förstår ni.
Jag har haft den perfekta helgen. I fredags gick jag med min vän Timo på Innebandy, det var dags för Caperio/Täby och Arne o Johan att stå i rampljuset igen. DOM VANN!! Nu är dom vidare i Semi. Hurra!!

I lördags och söndags var det alldeles jättehärligt! Jag och Richard gick på Spa på Sturebadet. För himla mysigt! Efter Spa:et gick vi till Sushi huset och åt massa gott! Sen fettade vi lite med glass och drinkar hemma. Ups!

På söndag vaknade vi upp tidigt eftersom det är ljust nu för tiden. Snöstorm? Mm. Nästan. Men tog det lugnt hemma nästan hela dagen. Lagade Tacos och satt framför brasan. Jag bara älskar det!

Jag lämnade kameran hemma. Hade mobilen med mig men jag lät den ligga för det mesta.

 

En enkel lunch på balkongen innan Spa:et.




Nature Nature Nature

Helgen hade vi riktigt härligt väder. Det har börjat droppa från taken. Solen Värmde verkligen. Jag kunde nästan sitta i linne. Jag passade dessutom på att ta lite bilder från där jag satt. Och hur solen trängde in i varje vrå. Jag blir ju nästan en helt annan person när solen kommer på våren, become happy in my soul! Ah. Njuuut bara. Njut.
Ååå, på lördag ska det bli en UNDERBAR dag! Längtar längtar. Det är den 20:e mars.





Det vita sträcket är en droppe.




The key to a happy life is music

The world without music is not a world. It's a grave. Idag har det varit en bra dag. Har fått mycket gjort! Mycket i ett litet sammanhang. Jag har städat. Det gäller att städa när man är i mood för det. Annars kan det lätt bli halvdant och fult. Men hur ofta är man i mood för att städa? Jo, det ska jag säga. När man märker hur det killar i näsan, när man inte hittar något, när man ständigt blir irriterad när man går in i sitt rum, lägenhet, hus. När man väl har städat är det lättare att bara ta damsugarn nångång för att hålla det i skick, ta trasan o hålla borta dammet. Byta lakan. Det lilla gör att man TRIVS mycket bättre, längre. Och viktigast av allt - Musik. Ha musik på! Inget städ utan musik. Lek. Hoppa omkring och använd dammsugaren som mic! Jag hade nog inte klarat denna underbara dag utan musik!!
Nya grejen för mig är Spotify. Pappa bjöd in mig till att börja använda det. Det är ju perfekt! Det måste ju vara världens bästa idé, att starta ett musikprogram som är gratis, och lagligt. Helt fantastiskt. Man upptäcker ny musik, gammal musik, musik man aldrig skulle lyssnat på. Jag kommer att använda Spotify flitigt!! Gör det ni med!



Idag har jag lyssnat på allt från Melissa Horn, Veronica Maggio till Iron Maiden, The Used, å Lighthouse Family, Youth Group (som för övrigt är mina nya favoriter), The Killers, John Mayer, Eric Clapton, The Caesers..... 

Just nu vore en TV för mitt rum toppen över i:et. Jag har en tv. Men den är stor och passar inte in. Jag är ute efter en bra, platt, LCD helst Led (hiiih). Kanske 40tum? Något tips på en bra Tv?


Städat.


Här är en liten sak jag vill visa er. Jag har en klädhängare som smyckeshängare. Riktigt snyggt och smidigt.








I'll just HAVE to say..

Måste bara säga. Jag saknar dig. Stephanie. Det har slagit mig ett antal gånger nu så jag kände att jag ville dela med mig det. Såh! Nu äre sagt. Men SÅ långt är det inte kvar.. eller hur!? :) Hoppas allt är kanon där borta.







Hello guys.

Hej alla. Hur är läget? Jag mår bara bra! Varit lite trött och ofokuserad på sistone kanske. MEN det har varit så bra väder de senaste dagarna. Sol och värme. Det har varit plusgrader i Stockholm. Nu har mina två lyckopiller rest utanför Sveriget. Matilda är i Thailand i 3 veckor. Richard är i Chamonix med grabbarna 4 dagar. Men snart kommer Karin hem!! Wiiieyy! Då bli jag lite mer hel, 2/3. Jenny är fortfarande away down there. Det har inte hänt särskilt mycket nytt under veckan.. tråkigt nog. Men jag har mycket att se fram emot! På fredag ska jag och Martina på "guldpojkarnas" match. Johan och Patrik på jobbet spelar innebandy i Superligan. Förr i tiden var vi trogna supportrar, men det hände något på vägen. Men nu är det dags igen. Fredag kl. 19 i Tibblehallen.
.. och så på måndag kommer Richard hem. Nästa lördag ska jag o Rich på massage och kroppsbehandling!! Längta. och 31a anländer Karin.

Ja, det var lite kort och gott om vad som hänt och ska hända. Här förresten. Här är min nya väska. Jag är glad att jag inte köpte några av de från Asos.com. Denna var ett KAP!!
Dessutom Två nya T-shirtar och en scarf i en härlig jordnära färg. Gina tricot. I. All. Ära. Wey!






Väska från Belle Shoes. Jag betalade 299kr.  






Om vi inte ses - hörs vi i helgen. Imorgon är det fredag!! Nu gåre sådär snabbt igen. Gah!!


New favourites

Jag har nya skor. Dessa guldklimpar jag har suktat efter länge. Innan de kom ut drägglade jag efter dom. Självklart skulle dom komma ut i Januari när jag var i Australien. Tydligen gick dom åt på en vecka efter realsen. Jag vet inte var turen kom ifrån men jag hittade dessa i en returhög från nånstans i Sverige på Scorett i galleriagången. Stl 38. Det var som om det var uppgjort. Jag tvekade inte. Medan jag var ute i svängarna hittade jag också ett halsband som jag föll in löve with.. R. Försökte hitta ett M också. Men det fanns inte.. tyvärr.







Har även en ny kavaj och som jag nämnde, en ny väska. Självklart vill jag visa det nya jag har. Men inte ikväll. Nu ska jag sova. VI hörs imorgon igen. Imorgon ska jag dessutom se Änglavakt som har Premiär-premiär i Trygghansa huset. Preimär före galapremiären. Varför? Jo, för att dom spelade in en del i vårt kära trygghus på fleminggatan18.


Min helg i korta drag men desto fler bilder

Min helg har varit helt fantastisk. Det blev en Nathalie-och-Michaela helg. I fredags hade vi en sån där riktig toppen utekväll! Vi dansade som ena galna korvstroppar på Ambassadeur. Ännu bättre var ju att Alex vår vän spelade denna kväll dessutom. Det jobbigste med en sådan här kväll är att man aldrig kan förklara hur kul man har det..? Så jag låter bli så får ni tro på mina ord istället. Helt sjuk kväll!! Dagen efter tog vi oss ut i solen, en promenad bland Stockholms gator. En lunch på Café Albert. Tomat soppa. Med en te och morotskaka till efterrätt, som vi för övrigt blev bjudna på för att vi blev tvunga att flytta på oss från ett bord till ett annat. En timme senare tog vi oss till Uppsala och hade en mysig myshemma kväll.  Sooov enda fram till kl 12 (det var jag värd!) Efter ytterligare nån timme tog vi oss in till stan och strosa lite. Köpte en väska gjorde jag också. Äntligen! Tog en fika på Café Linné efter det.  Tog en fetaost och spenatpaj. Jag kan lova er att Uppsala har en hel del mkt trevligare fik än Stockholm konstigt nog. Men hemskt härlig helg! I solen.










Driving one of your cars

Vet ni vad, jag var ute och övningskörde idag. Jag vet att jag ligger ett steg efter på den fronten. Jag vet. Kanske inte det mest optimala vädret att köra bil i dvs virvel snö, snövallar överallt, blixthalt på vägarna, mörkt, men å andra sidan.. bäst att börja sämst, då kommer det ju bara gå bättre. Right? Jag har faktiskt aldrig kört så mycket jag som jag körde idag. FRunt i Arninge först, sedan från Arninge till Rydbo, över till Östra ryds kyrka, från Rydbo tillbaka till Arninge, från Arninge till Täby, och från Täby och hem till Danderyd. Och för er som inte vet. Kolla kartan. Innan detta har jag endast kört på parkeringar. Trumvirvel -- ÅÅÅ heja mig!! Det är skitkul!! Måste bara få in känslan, och läsa på lite lagar och regler också. Mitt mål att ha körkort är min födelsedag den 8 juni. Då ska jag bannemej hare. Lagom till sommaren. Perfekt.




Im just gonna say one word - Wiii

Wiiii hoo! Nu ska det tränas på det "roliga" sättet ett tag framöver. Finns iof massa roliga och intressanta sätt att träna på och loosa kalorier. Idag investerade jag och mamma Nintendo Wii Sport and Resorts. Black Edition. Ja, jag ser det som en investering. Nu ska vi börja träna genom att spela tennis, bowla, baseball, Volleyboll, vattenskoter (extra mycket träning....), köra träningsprogram med gummiband och grejer, och så fort Yoga balansbrädan till Fit Plus paketet kommit ut är det yoga här hemma som gäller. Kommer bli sjukt nice ju. Detta spel och träningsprogram hardessutom fått väldigt bra kritik från "dom". Experterna. Jajja. Vi får se, jag är taggad iaf! Redo för beach 2010! Snart iaf.



Jacket

Jag har köpt en vårjacka. Precis vad jag sa att jag skulle göra. Det är dessutom samma jacka som jag skrev om här om dagen. Jag vet inte om jag ska behålla den dock. Jag har 10 dagar att bestämma mig på. Annars är den min. Men den är rätt schysst.


H&M 499kr


Cimon


Den där Cimon. Jag gillar den där Cimon. Han sticker ut. Jag har sett honom dom få gångerna jag såg Paradise Hotel och han ÄR störtskön. Charmig. Har style! Det går inte riktigt att beskriva, man måste bara lyssna på honom. Lyssna. Och läsa! Han verkar vara en fantastiskt härlig person. Jag känner honom inte. Tyvärr. Han e cool.

Här är hans blogg. Han skriver väl inget mer vettigt än någon annan bloggare, men han ger mig nåt och det är därför jag gillar han. Jag har på senaste tiden hängt en hel del där.




Hoppas det är ok att jag lånar hans trevliga bilder. Thx.



Lets pray

Jag är fortfarande taggad på att det ska bli vår. När det är torrt på vägarna. Jag älskar när det är torrt på vägarna! En doft av friskt och blommor. Solen värmer när man bländas av den. Snyggt vårklädd. Känslan av att vara nykär. Jag kan börja köra bil på riktigt (ofta man kan övningsköra i detta slask o ishalka?) Och när man kan börja cykla! Hur fantastiskt är inte det!? Cykla inne i stan.
Jag ska be innerligt till vädergudarna nu. Innerligt ska jag be! Hjälp mig gott folk. Hjälp mig!


Bild Flickr.com

RSS 2.0