New black dress

Till julfesten? Nyår? BikBok 299kr. Poff paff!! Piffa till den lite med lite snygga accessoarer samt en snygg frilla och schyssta skor. Toppen jö!!

Känner mig lite klen idag. Beror på åldern. Och vädret. Äh! Lite november-klen kan väl vem som helst va. Jag blir snart 100% igen ska ni se. Taggad för julfesten och träffa lite old friends i veckan, samt en nypa luft och en smula lussebulle så mår jag ännu bättre sen.

Later!!

JULEBAKET










Glögg é skitgott.

Dessa bilder får summera vår kväll igår. Som också avslutades med en GOD middag och en film (Gladiator) på det. Lovely!


Nu äre bannemej julebak som gäller

Jajjamensan. Jag sitter o väntar på att Rich ska komma hit så vi kan börja baka pepparkakor och lussebullar! Det är sådan julstämning i Stockholm nu så man bli alldels tomtig själv. Igår va vi förbi kungsträdgårdens egna julmarknad.. Och ni vet NK skyltningen, den är i fullgång. Precis i vanlig ordning. Första ljuset tänds nu ikväll till middagen och vilken BRA början det kommer bli på 2009års juletid!

Ni kommer självklart få ett smakprov på det vi bakat. På bild alltså. Ses sen och GLAD ADVENT !!! :)


I'm going back






Ja. Det är så enkelt som det ser ut och låter. Jag ska tillbaka. Jag ska tillbaka till Australien. TILL AUSTRALIEN! Jag!! Till Manly. Till Jenny! Till Karin! Till Manly. Denna gång är det lite annorlunda dock. Jag har hembiljett. Jag får ledigt från jobbet. Åker den 26 december! Jag ska fira Nyår i Sydney med mina bästa vänner! Vilken dröm!! Jag ska få surfa igen. Jag ska få dricka Aus-kaffe från Gloria (som blev favoriten!) Jag ska dricka Boosts! Jag ska bada. Sola! Jag ska få träffa massa härliga vänner där nere. Jösses. Det pirrar i hela min kropp. Det är inte bara det att "jag ska tillbaka till Sydney". Jag ska faktiskt gå på dessa gator igen!! Weiiiihoo!!

Richard ska inte med. Det gör mig lite ledsen. Men han kan inte. Vill, men kan inte. Både ekonomiskt och tidsmässigt. Han har skola där höstterminen inte slutar förrän i januari. Just to accept! Min högsta önskan just nu är att det sker ett mirakel  och han kan följa med. Det står högst upp på min önskelista. Till och med ovanför ordet Önskelista.

Men! Det är inte alltid man kan få som man vill. Jag har ju trots allt han ändå :-)


Outlet





Idag efter jobbet skulle mamma och pappa till Boomerangs lagerutförsäljning. Dvs GRYM rea. Jag kunde inte låta bli att köpa ett par saker. En tröja grå. En rutig skjorta. Enkelt, men behövligt.

Jaha. Nu är det helg igen? Vad är grejen med att det går så otroligt snabbt! Jag förstår inte. Nu är det mindre än en månad kvar till julafton. whaaaaaaat? Kom inte jag nyss hem? Aja! Hur som helst så har det gått snabbt och jag gillar att vara hemma mer än vad jag någongång har gjort tror jag. Happy! For real :-)


När solen kom till Stockholm















...när solen föll över Stockholm i lördags tog jag och mamma en promenad från Djurgårdsbron till Gamla Stan och tog där en fika. Riktigt mysigt! Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. Jag älskar Stockholm!
Och eftersom solen inte längre lyser in i mitt rum, då det är mörkt när jag går upp kl. 6.00 varje morgon, ska jag inatt prova Wake Up Light. Skitful lampa, men jag ska prova. Har fått låna den. Haha.

Sidan här är, som ni ser, fortfarande under uppbyggnad. Header är på väg. Utan header känner man sig lite lost. Och det ska ni ju inte göra nu när hittat hit. Så det jobbar jag på.

Imorgon ska jag och Matilda på jobbet spela badminton. JÄKLAR vad vi kommer köra hårt. Vi ska nämligen ha match på lördag mot Richard och hennes karl. Vi kommer krossa dom. *blink*


"Nymålat"

Hallåsan! Sitter just nu på café Mocco på kungsholmen med Betson och Martie. Har precis ätit mycket god räkmacka och ska nu börja "jobba". Ska få ordning på min blogg! Så nu kommer bloggen bli under uppbyggnad under några timmar. 

Hejsvejs!


Inspiration





Jag hade bara lite bilder jag ville delge er.
/M





Think creative




Idag var vi hallonbåtar (Martina, Jessica och jag) och tog vår första fika på länge på Mocco på kungholmen. Gillare! Förr hade vi all tiden i världen för varandra, förr när vi jobbade ihop. Nu har vi inte det längre. Då får man ta sig den tiden. Vi är ju hallonbåtarna.

Btw, den där ljusstaken vill jag ha i mitt rum. Vill ha!! Den skulle passa perfekt. Måste fråga vart dom har köpt den. Och glöm bilen i bakgrunden, som förstör hela bilden. Attans.

Hur som helst, hallonbåtarna ska träffas på Mocca på söndag med respektive datorer och ta lärdom av varandras kunskaper. Yes sir, vi ska självlära oss lite olika program och jag ska fixa en header till bloggen. En vara-kreativ-dag.

 


Vertical Horizon

En liten kortis. Tips! Hittade dessa för en tid sen på min Ipod. My new favorite band. Vertical Horizon. 
Jag har ju självklart några favoritlåtar dessutom.

-Everything you want
-Miracle
-All of you
-The best i ever had

..är bara några. Alla dess från albumet Everything you want. 



Klicka HÄR för att komma till youtube.com -> Vertical Horizon 
 

 


Från slottet

Detta är bilder tagna från Jonos album på FB. Ni som har FB kan titta där. Detta är bara ett par fåtal av de bilder som finns. Enjoy!



Kvällens värdar och värdinnor.













Det var en grym kväll! Riktigt kul att få klä upp sig, träffa nytt/gammalt folk, dansa. Festa! Tack för kvällen!!!


The Ball - Outfits






Preparty. Nja, nästan. Vi hade en gudomligt god middag, med en gudomligt god efterrätt. Tack mamma!  Och jag hade bästa sällskapet. Rich, mamma o pappa.



Eftersom festen skulle fotas av en fotograf, valde jag att inte ta med mig min kamera. Så, här är bilderna på hur vi såg ut innan vi hoppade in i taxin på väg till Djursholms slott.
De andra bilderna väntar jag på att de ska komma ut! Gah!! Spännande :-)


My dear.



Butterfly and feathers



Lite nya accessorarer. Främst till festen imorgon! Trots att skorna är dom enklaste, enklaste är dom lika mycket dom snyggaste och mest praktiska också. Säg nåt dom inte passar till. Rosen i mitten är en ring. Och till höger har vi Kuvertväskan.

Skor från Bianco 600 kr, väska 129kr Åhlens, ring Indiska 39 kr.



Här är alla mina accessoarer inför morgonkvällen. det fattas däremot ett band (som ser lika ut som bandet på masken) och det bandet, ska jag ha runt mitt lår. Mmm.. Spännande! Tror det här kommer bli asbra! Jag tror och hoppas att det finns en kamera man med på festen, och känner jag Jono rätt så kommer det finnas en. Annars kan ni fethaja att jag har min kamera med mig!



KÄRT återseende



Inte längre hos Frisör-Karin. Utan numera hos KompisKarin. Och Helena självklart! Som för all del ska fixa mitt hår imorgon. Dvs, göra en snygg The Ball Of Discretion-frisyr! Grymt ju! Jag gillar er kompisar.
Och för er som inte hängt med, dessa underbara människor bodde jag med i Manly, Sydney.


Venetiansk maskerad







Guess what? För några veckor sedan träffade jag på Jono, en gammal hederlig festkompis, heter egentligen Jonathan Norling, på tunnelbanan. Redan då bjöd han in mig med respektive till en maskerad. Mycket mer än så fick jag inte veta.  Även Jessica Berglund, en annan gammal go vän, är också en bland dom fyra som är arrangörer. Senare fick jag inbjudan! Hej o hå! Rätt uppstyrt. Dj Zorro (allas vår vän Zorro) , och Jono. Livemusik. Fri bar. Tilltugg. The Ball of Discretion. En venetiansk maskerad på Djursholms slott, för att senare på kvällen/natten få transfer in till Café Opera. Smoking och långklänning är det som gäller. Och masker självklart. Så, vi tog oss an uppgiften att fixa eget. Köper en relativt billig mask och köper ..inte tilltugg..men tillbehör. Tillbehör! Dvs ta fram kreativiteten. Ni kommer att få se resultatet efter festen, UJ va snygga vi kommer va!!!
Jag kommer att bära min studentbalsklänninn, som jag designat och mamma sytt (Bra team btw). Och Richard i en smoking. Smooooking hot!!!





 


I love music

En dag på jobbet. En dag på väg till jobbet utan musik finns inte. Nu för tiden! Jag har pratat länge, länge om att skaffa nån form av Ipod. Och sno den grymt bra musiken från Richs dator. Men ibland är det svårt att komma med saker och ting till skott.. så enkelt är det.

Jag tror jag har världens bästa pojkvän faktiskt. För några veckor sedan fick jag en liten present. En överaskning. En morgon, hade precis nästan vaknat, kom han upp med en liten låda.
Jag öppnade lådan. Jag blev chockad!! Denna IPOD mötte min blick.


"We love Music"


Den var laddad med All den musik jag gillar och velat ha. Den var laddad med spellistor och bilder.



På baksidan var en inristning...

"Jag valde guldfärgen...för det är du värd". En liten tår, som han inte såg (hoppas jag) föll allt. Den här guldsaken bär jag alltid med mig. Dels för den fantastiska musiken, som det inte GÅR att klara sig utan. Dels för jag alltid har med mig rich i fickan, som det kanske inte heller är så lätt att klara sig utan. Så deså.

 

 


Nästa - Tekniska högskolan

När jag och Rich har varit ute på kvällen och kommer hem tillsammans är vi ofta sugna att sätta oss en stund på balkongen. Med ett glas Bob, alternativt Bob Mix. Pretty nice!
Den första bilden med fåglarna är en tvättlina och himlen i bakgrunden. Svårt att tro, men sant är det.









Helgdagsfrukosten






Såhär ser min och Richs frukostar ut på helgerna. Ofta iaf. Det är gott! Trivsamt. Mysigt. I like!





Memories





På lördagskvällen fick jag ett MYCKET trevligt och uppskattat wall-inlägg på facebook. Av en mycket trevlig och uppskattad tjej. Alexandra Ågren, som vi träffade i Sydney. På Richards systers kontor. Hon hade prektikplats på Stephanies jobb. Då passade Alex på att bjuda med oss (mig, rich o basse) på fest och vips så fatta vi genast tycke för varandra, dvs vi blev goda vänner!  Så goda man kan bli på andra sidan jorden liksom. Hon åkte hem samtidigt som Rich, från Australien. Samma dag. Och nästan samma tid.

Hur som helst, hon skrev att hon skulle till Stockholm över helgen. Jag blev så glad att jag nästan flög upp ur sängen, där jag låg. Vi bestämde att vi skulle ses. En fika med Alex, hennes syster and a friend of them vart. SÅ jäkla kul o träffa na igen!! Det bara poppa upp massa härliga minnen från Aus. Det var verkligen JÄTTEKUL!!

Rich hade agerat bartender-lärare för en kompis som fyllde år samma kväll. Vi mötte upp honom senare så dom fick träffa varandra också.  

HÖSTFEST

Jaså minsann. Höstfest å grejer. Igår var det FEST, med stora bokstäver, på fleminggatan 18 i Stockholm. På TryggHansa. Det började med en liten förfest med lite kollegor, nere på kontorservice. Sen bar det av ner till matsalen där vi fick ännu mer att dricka. Och så minglade vi. Oj, så vi mingla. Efter det. Mat! Följt efter lite uppträdande och efterrätt. Sen ännu mer fest!

Här kommer  alltså lite sköna pics från Trygg Hansas höstfest 2009.


















 Tack alla för igårkväll!! Det var en riktgit kul och minnesvärd kväll.

Kommer ni ihåg förra årets höstfest? 



 


Start over

Nu ska jag sätta igång på riktigt igen. Har saknat att ha en blogg lite grann må jag säga. Så nu är det dags att sätta manken till. Jag kommer att fixa en mycket roligare o intressantare layout än denna just nu. Jag orkar inte vänta längre, på att fixa ett schysst utseende på bloggen. Så jag kör igång. Ni får väl stå ut med att det kommer bli "under ombyggnad" sen. 

Man kan säga att "det jag ligger efter med", det från Bali t ex, kommer ni få läsa om på min och Jennys Australienblogg NÄR jag har fått ordning på dom bilderna. Ni kommer säkerligen få lite se och läsa om lite av det som hänt under hösten också. Denna blogg kommer alltså, precis som min förra (michaelaandersson-blogg), handla om exakt vad jag vill att den ska handla om, dvs det jag känner för att skriva om. Me and my life. My thoughts. My interests. New and old.

Ja men dåså. Då sparkar vi igång.  WOHO, welcome everyone to my new blog!!!!!

 




RSS 2.0