MAX RYAN INDEED

I have to confess something. Max Ryan är den SNYGGASTE oldie:sen (..eller mannen) jag någonsin skådat! Jag smälter!! När jag  och Helena såg Sex and the City 2 (han spelar där Rikard Spirit), höll vi på att seriöst falla av stolen. I ett sånt läge är det ju bara att bita ihop alltså. Kanske den enda gången någonsin jag önskar att jag var i hans ålder. GUD!!! Yes, he IS GOD!


Här är ett 3 klipp samt 2 bilder, med honom. Enjoy, cause I do. A lot.

 















 


MORS DAG!

Idag har jag och mamma gått runt Djurgården. Vi gick också upp vid Värdshuset och förbi Djurgårds terassen där ett par bilder nedan är tagna. Sen avslutade vi med att gå genom Humlan. Där är blomm-bilderna är tagna.
Så otroligt fin vår huvudstad är. TÄNK på det nästa gång ni är här inne i stan. Fantastiskt. Det är dessutom väldigt grönt och fint nu. Vi började med en fika på Kungliga Motorbåts Klubben.. Jag är dum som vanligt och tar inte med nån kamera. Som tur är hade jag phonen. Sen var det hundratals gamla fina bilar som åkte omkring i Stockholm. Anledningen - Prins Bertil Memorial på Biskopsudden i Stockholm. Eller Gärdesloppet som det kallas. Jag ska ha en gammal bil! Dom är så LÄCKRA!!
















Hoppas du hade en fantastisk dag mamma - Love U!


Bilden från förra sommaren.


Two nights out 'nd Cinema

Denna helg har det varit två utgångar. På rad. Det händer inte ofta längre kan jag lova. Men det gick hur bra som helst. Vem mer än jag går ut två dagar i rad? Jo, Helena Nordberg så klart. I fredags fick jag användning av mitt nya linne/top/klänning från Lindex... dock har jag inga bilder, men OJ vad jag gillar den. Himla festlig klänning. Så i fredags innan utgång blekte Helena mitt hår, och vi hade våra första groggar på salongen. NICE. Vi gick till Undici, och sen Spy Bar. Jag gillar Spy Bar, det är lite hemtrevligt. Vaknade upp och hade en rätt seg dag fram tills det att jag skulle träffa mina föräldrar, min farbror och hans tjej på strandvägen. Det var mycket trevligt, jag åt sushi och jäklar, det är en schysst bakis-lunch. Därefter sprang jag hem för att hämta mina glasögon, Helena skulle på bio och jag skulle med. Sex and the City 2. Har inte sett 1:an, inte sett serien (Jaaja!!) men jag gillade den! Man känner igen sig så mycket, det är så klockrent! Efter bion kände ingen av oss för att riktigt åka hem o inte göra nånting utav kvällen. Men vi åkte hem på varsitt håll, 1 h senare var Helena hos mig igen och så började vi om. Outgaang stod på schemat. Jäkla kul vi hade!! Vi gick till Undici igen, sedan Soap Bar. Vi har riktigt kul ihop alltså, trots åldersskillnaden.. 10 år eller vad det är. MEN åldern är en siffra ffs.












MY LUCKY DAY

I LUUUV TO SHOP! Jag bara älskar det. Jag K-A-N inte rå för det. Ja, jag var tvungen att kila runt en kortis efter jobbet. Jag har spanat in Lindex nya kollektion. Jäklar enamma vad dom har ryckt upp sig. Deras nya kollektion Affordable Fasion By Ewa Larsson är kanonläcker! Särskilt när man har spanat in den på riktigt. Fått känna på materialet. Skulle kunna vara en aningens "tantig" missförså mig rätt men med modellen Carmen Kass som drar upp hela stämningen och ner åldern på kunderna, kan det inte bli bättre. Priset är okej. För mig - snäppet för dyrt, kanske för att jag vill ha mer än bara en sak. Och kvalitén är ju super! Men jag kunde inte låta tassarna vara borta och köpte ett linne/topp.. vet knappt själv vad det är. Så läcker!! Va inne på att köpa ett halsband från den kollektionen också, men jag tyckte 200 kr var lite för mycket, just då. Nja, det fick vänta.

Min lilla historia för dagen..
Men det bästa var, att dom hade erbjudandet Köp över 400 kr och få 100 kr rabatt. Mitt linne skulle kosta 399 kr. Bra, då köper jag något litet till, så har jag ändå tjänat på det. Väljer ett fint halsband. Går till kassan, betalar 378 kr för det linnet och ett halsband. Dessutom la hon ner en tidning i påsen. Tänkte inte mer på det, gick vidare till Gina Tricot där jag sett en bikini jag var intresserad av.. 79 kr, shopshop. + Ett par FAVORIT örhängen. 159 kr.
När jag sen kom hem, upptäckte jag att det först och främst var nya nr av ELLE som låg där. Hoppsan! Det låg ett läppglans, och ett prov på en ansiktskräm. NICE! MEN det absolut bästa var att det halsbandet för 200 kr från kollektionen också låg där i. Jag blev så paff och GLAD, varför fick jag med det? 2 halvband till värde av 280 kr samt ett linne värt 399kr, plus ett magasin blev sammanlagt 378 kr. KA SHING! MY LUCKY LUCKY DAY!  




1. Framsidan. 2. Ryggen.


Detta fina halsband fick jag.


Köpt för 80 kr.






Dessutom fick vi blommor från jobbet. Sjukt trevligt!




FOODTIME

Detta är mina senaste kreationer. EXTREMT kreativt och genomtänkt. Jag är så stolt. :)
Ne, okej. Det är inte särskilt genomtänkt. Inte särskilt kreativt. Men det är däremot precis tvärtom. Tar det man har och slår ihop något spontant. Jag tycker det är väldigt bra jämför hur det kunnat sett ut. Nudlar. Nudlar. Spagetti och köttfärssås. Hmm.. Mc donalds? Igår var det som sagt lax och bulgur med grönsaker. Idag champinjonsoppa, med ett hjärta (typ) i mitten. En färsk smörgås med prickigkorv och sallad. Jag blev mätt. Och det gick snabbt. Precis vad som passar för mig i min vardag.


Payday tjohooooo

Löningsdagen måste vara den bästa dagen. Idag måste jag erkänna att jag varit mycket effektiv. Efter jobbet ner och träna, laddning för Vårruset den 1:a juni. Känns bra!
Därefter förbi apoteket o köpa eye-makeup remover samt ögonkräm. Hem - tvätta - laga mat - göra matlåda. Jag som kanske inte är den som har så lätt för att laga dom mest exklusiva vällagade maträtterna, men jag försöker i alla fall. Idag blev det bra! Lax, bulgur, brocolli, ärtor, gurka, tomat, salt peppar. Strax in i duschen o göra iordning allt för imorgon.
Vi hade en rätt kul dag på jobbet idag. Ska inte säga allt för mycket ännu (finns vissa TH-medarbetare som läser), kan däremot säga att vi var uppe på Trygg Hansas tak. På helekopterplattan. Det var kallt. MEN KUL!

Igår provade jag spikmatta! Man blir ju alldeles knäpp. Bedövad. Men SKÖNT var det! Jag höll på att somna på en gång. Tur att ingen delade säng med mig denna natt, min rygg var lagom snygg efteråt, som en igelkott utan taggar. Blir nog lite spikmatta idag också..

Jag träffade ju Helena igår också. Vi gick o fika här på odengatan och pratade om livet. Allt o inget. Vi kom fram till en evetuell utgång på fredag. Wiiii! Sånt gillar vi. Va är er plan för veckan?










RAIN AND THUNDER

Oh, it's a rainy day in Stockholm tday. Ganska mysigt faktiskt. Lite mörkt, lite åskigt. Burrburr! Igår var en hejdundrades fest! Nästan i alla fall. Åkte hem till Basse för att förpartaja lite, och GRATTA honom. Han fyller år idag! GRATTIS!! Vi hängde där ett par timmar, sen delade vi på oss. Jag skulle möta upp Helena på Berns, Hasses tjej och hennes kompisar följde också med. Och där mötte vi upp Alex o co. Så jäkla trevligt! Mycket folk för att vara sista helgen innan löning. 

Jag är så sugen på att se bilderna från hela helgen.






DRINKS, ROWING, NICE PEOPLE

Mycket text, få bilder - inte likt mig. Och det ska det bli ändring på inom nu och.....nu!

Vilken fruktansvärt härlig dag det har varit. Men jag börjar med gårdagen. Jag mötte upp Alex runt 18 30, vi gick o tog ett glas rosé (SOMMAR!!) innan vi gick till Vappet för o äta. Så jäkla kul o träffa den där jäntan igen! Jag blir så lycklig i hjärtat! På vappet gjorde Richard världens goaste rosédrinkar med jordgubbar i. Senare kom Basse och Sine! Sine som jag genom Basse träffade i Sydney nu senast. Vi tog en till drink. Det kändes för ett ögonblick som man var tillbaka i Sydney för ett ögonblick, alla runt mig hade jag träffat i Sydney. Nostalgiii.

Nu idag bjöd Alex med mig på GANT Rowing Race som hölls vid Djurgårdsbrunnsviken. JÄKLAR vilken fest. Så mycket människor och vädret var ju tipptopp, säkert 25 grader, minst. Alla var supersnygga! Inte minst Stefan o Mia Kramer som vi också träffade på.
Jag o Alex mötte senare upp Maria (Alex chef) och Johan, en vän till dom å en riktigt skön prick, och gick o åt. Eftersom dom bor på Hotel Diplomat blev det ett restaurangbesök på deras uteservering. Man har svårt att må bättre just nu!
Ikväll ska Basse firas, och det är dessutom fest på Berns. Så det blir nog nån snygg kombination där sinns emellan.

Jag skulle inte förlåta mig om jag var er, jag glömde min kamera. Jag blir less på mig själv. Jag ska däremot få bilder från Alex som jag vill visa er. Som vanligt, har jag ett par från min mobil. Men Ingenting att skryta med. FY PÅ MIG!!










SUMMER FOR GODS SAKE

Det ÄR ju sommar. Nästan. Senaste dagarna har det varit runt 20 grader! NAJS! Idag hade jag till o med kjol en stund. Dvs barbent. Like that. Här om dagen var jag ute och gick en promenad i stan. Jag gick från Odengatan, upp på Valhallavägen, genom Karlaplan och ut mot Djurgårn. Och sedan någon annan spontan väg tillbaka. Det var så jäkla mysigt! And also, veryery nice music in my ears! Därefter gick jag hem igen, köpte med Sushi på vägen. 23-25 grader den dagen kanske. Helt galet!! Jag blir kär. Övningskörde gjorde jag också. Det är så roligt, för det börjar gå riktigt bra nu. Im PROUD!!

Ihelgen kommer ALEXANDRA ÅGREN upp till Stockholm! Å, det var så länge sen hon var här. Vi ska samlas några vänner och fira att hon är här, och faktiskt fira hennes födelsedag! Jag gillar't!! Jag ser fram emot helgen såhäääääääääääääär mycket! 


Har ett par bilder jag fick med mobilen. 1:a bilden är någonstans mellan Djurgårn och Karlaplan. 2:a bilden är från min fika idag. 3:e bilden är från min promenix och det är från Djurgårds bron. Önskade jag hade kameran då.  




What to eat this saturday?

Idag är det lördag. Inte vilken lördag som helst! Första dagen det är riktigt sommarvärme i Stockholm, jag blev alldeles genomlycklig när jag vaknade. Skulle ta mig ut, och hem till Danderyd för att hämta lite mer saker hit. När jag kom utanför porten var det första man fick göra att klä av sig. Folk gick i t-shirts, shorts, klänningar, sandaler. SÅ HIMLA VACKERT!

Nu är det lördagkväll och jag vet inte vad jag ska äta. Malin ska ta sina rester, men jag har inga. Vilket innebär att jag borde gå ner o handla.

Jag väljer mellan att göra dessa:

Glasnudlar med grönsaker - Chapachae




Fettuchini med räkor, avokado och persiljecrème



Wokade grönsaker med tortillabröd



Eller soppa. Jag blev hemskt sugen på soppa. Det blir det nog, och alla dessa i veckan istället. Det låter bra!
Det kurrar SÅ i magen.


If you want more love, why don't you say so?

Idag var en rätt soft dag ändå. Trots att tröttheten från onsdagens bravader tog åt sig all uppmärksamhet, va dagen helt okej. Jobbade till kl 14. Jag höll visserligen på att somna några ggr, men.. efter jobbet var det bara raka vägen hem till sängen. Sov i 2h. Sen gick vi till Vapiano och åt middag, utnyttjade vårt rabattkort från jobbet. Ett halft glas vin, en öl och en oxfilé-spinat-pasta-rätt slank ner fint. Wiiiiie. Känns som det är söndag ? Men det bästa med allt är att det bara är FREDAG!

Har lyssnat mkt på John Mayer de senaste dagarna. Han är väldigt bra.



I wonder I wonder I like I do

För övrigt har jag flyttat ihop med Malin från mitt jobb. Helt spontant!? Från en dag till en annan. Jag kan tyvärr inte flytta in hos Karin nu av olika anledningar. Malin stod där då som en räddning i nöden och jäklar va mysigt vi har det. Litet men mysigt. Ni får höra av er så bjuder vi på fika, eller ett glas vin.. Vi bor numera ddengatan i Stockholm. Kunna cykla till jobbet på 5-10 min, vilken LYX va! I like like like!! Just nu har vi båda en liten bakis dag. Hon ligger o vilar i sängen, jag sitter i soffan och lyssnar på musik, med filt runt mig och surfar runt lite. Det är så skönt. Som sagt, en galen kväll hade vi, fast på olika håll.

Jäkligt charmig bild. Jag bjuder på denna. Kunde sett lite mer glamourös tycker jag, en dag som denna! Wooahh!


 










I LOVE HOU5E. I LOVE DEADMAU5.

Jag har inga ord. Jag har inga ord som kan beskriva mina känslor för kvällen igår. Han är ett geni ? Om det nångång man blir hög, så är det i sådana här situationer. Deadmau5 är housemusikens - Michael Jackson, om man kan uttrycka det så. Vi stod där konstant i nästan 2 h och älskade varenda sekund. Galet!! Jag försöker förklara för er som inte är så inne på det här med housemusik. Men det här är alltså milt uttryckt. Hör man verkligen på musiken så låter det inte "lika dant" hela tiden. Absolut inte! Önskar alla bara förstod.

Kvällen började hemma hos Richards kompis Fredrik på st eriksplan. Där drog vi igång och taggade ordentligt!!
Sen tog vi världens idiotiska taxi (Taxi Stockholm för övrigt) till Berns. Han var en, ursäkta uttrycket, jävla idiot. Han körde runt kanske 3-4 ggr mellan centralstation och kungsgatan, och dessutom höll han på att krocka med en annan taxi. Jag i mitten var illa ute där.. men det gick bra. Och tillsist ville han ha betalt för hela resan trots felkörning, trots nära krock. Och han snika sig åt pengarna iaf, trots att vi tillslut kom överens om att bara betala 120 kr ist för 144 kr. Aldrig mer Taxi Stockholm! Hur som helst, vi kom tillslut fram och hade en oförglömlig kväll. Precis som Richard själv uttyckte det: Det här är en sån här kväll man hör sina föräldrar prata om än idag, en kväll man aldrig kommer att glömma. Som man ser tillbaka på och bara.. uhhh! F*N va kul vi hade!!

Synd att jag inte har några bilder. Men här finns bilder från kvällen. Richard fick en bra bild med min mobilkamera. Den bjuder vi självklart på. 

 




TONIGHT'S THE NIGHT

Ikväll händer det. Sitter i lägenheten på Odengatan och taggar tillsammans med Malin. Hon ska på sitt håll dock. Men ikväll sker det som jag längtat efter i några månader nu. Jag DÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



HAVE2HAVE.SE

Sen har jag ju faktiskt kikat runt lite på internet igen. Fula eller snygga ? Bu eller bä ? Ris eller ros ?


Bilden kommer från have2have.se! Ni hittar dom här!


Klicka för att stänga fönstret


Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Dessa pärlor hittar ni här.

Och sen har vi dessa. Både i svart och blått.
Klicka för att stänga fönstret



Dom här finns också i svart. Klicka här. 


Klicka för att stänga fönstret

Vad tycker folket ?


In the sign of spring

Vååååååååååår. Snart sommar. Och om en månad fyller jag år! Galet!   Hur känner ni er såhär i vårens glada dagar ? Det är mycket bra här! Haft en bra vecka faktiskt. Pappa har fyllt år, så han har vi firat. Jag har kört massa bil och haft mina teorilektioner. Haft mina första läxa på två år. Hah. Jag har ätit middag med Tom som jag träffade på valborg. Jag har firat Emelie Lundgren. Det gjorde vi i går. Vi har alltid så otroligt roligt ! Jag har ju hängt på Matilda o Malin o gänget massa gånger nu och trivs som träden i skogen! GLAD blir jag. Så har vi nu denna vecka att se fram emot. Jag sitter i Receptionen på Trygg Hansa den här veckan. Dessutom är det ju en kortvecka. Ledig torsdag och jour fredag. Onsdag ... behöver jag ens säga något ? Torsdag - ledig. Och på tisdag ska vi på en afterwork med konsulterna vid oss. Bästa konsulterna! Robban. Joel. Mattias. Per. bl a.






ASOS.COM

Det har anlänt. Min finfina klänning och mina finfina skor. Dom kom visserligen i måndags, skulle kommit förra onsdagen men pga något askmoln ? kom det försent. Kan inte den där vulkanen sluta spy nu ? Hur som helst, jag har redan använt mina skor. Igårkväll på Emelies födelsedagsfirande. Hemskt kul för övrigt!! 
Dom är klockrena. Skorna alltså. Real leather. Och för mig, och många med mig, är det viktigt när man har så pass höga klackar att det faktiskt är mer eller mindre bekvämt att ha de på sig. Annars är det ingen idé. Och eftersom dessa kommer från Internet, kan man ju aldrig vara säker. Men den platån talar ju för att man inte kommer få särskilt ont på "trampdynan" i alla fall.










What an weekend !!

Oj. En riktigt härligt seg och solig helg. Och festhelg. I fredags åkte jag upp till Uppsala efter jobbet. Vi förfestade lite i Nathalies lägenhet (fancyfancy). Hon flyttar i helgen tillsammans med hennes bror till Fredsgatan i Uppsala. Centralt och bra! Vi mötte upp Annie, en gammal dansvän, och gick vidare ut till Saluhallen där vi hade en FANTASTISKT rolig kväll. Jag älskar den känslan när det pirrar i kroppen för att man är så glad, taggad och allmänt uppåt en kväll som denna. Och valborg i Uppsala, är ju något man minns. Grymt !




Dagen efter var självfallet en seg en. Jag, Nathalie och hennes bror Robert gick ner till Luthagens Pizzeria. Och varför blir "bakis"maten alltid den samma? Jo, för att det är den som ligger närmast. Den som man stillar illamåendet (av någon konstig anledning). Den håller ett schysst pris. Å Hej o Hå va gott det var. Där kommer vi (tyvärr?) nog äta fler gånger när jag kommer på besök.



Jag åkte från Uppsala kl. 22.10. Va hemma kl 00 00 och tokdäckade. Men bakisdagarna har väl också sin charm.
Idag, söndag, hörde Helena Nordin, en vän från skärgårdsstad, av sig och ville precis som jag ut i solen. Så vi möttes upp, råkade gå förbi Beyond Retro. Råkade köpa en militärgrön jacka och en kjol. Ups! Gick hem till Helenas kompis Christian som hade lagat våfflor. Vi åt en fantastiskt lunch och sen tog vi med oss filtar och satte oss i Parken utanför. SÅ HÄRLIGT!!














 


RSS 2.0