Fotomässan



Hemma från London. Där det blev en del shopping. Men mer om det senare. Jag håller på att kollar igenom bilderna som jag ska visa er. SÅ, idag var jag och familjen på Fotomässan i Älvsjö. Jag hade anmält in en bild till Fotomässan "Mitt Stockholm", hette "tävlingen". Juryn valde alltså ut de 300 bästa fotona och ska till årsskiftet göra en bok av dessa. Jag hittade min bild där idag. Utan att jag visste om det. Jag har liksom inte fått någon bekräftelse på att dom har valt min bild. Men det hade dom tydligen. KUL!!

London calling

Bild från septembras.

HEJ.

Nej, jag skiter i det här. Vädret alltså. Drar till London ett par dagar istället. Där blåser det inte och det är SOL.
Jag kommer hem på lördag och VI hörs på söndag. Pappa väntar på mig i London. Tror det blir någon shopping? Eh ja. PRIMARK HERE I COME. Tror ni det blir några foton? Eh ja.


Later later!

Ps. Blir himla glad för kommentarerna.

Steve Madden Shoes

Välkommen till familjen vänner.


Dom är här! Skorna från Steve Madden. I looove them! Det var lite omständigt att beställa dom dock, men NU har dom anlänt. Nya favoriter!! Perfekt i höst, vinter och vår.

 


My weekend


Go kväll. Helgen har bara svepts förbi. I fredags hade vi ju vår AW med jobbet. Jättekul på alla sätt! Sov nästan bort hela lördagen. DET däremot, är inte lika trevligt. Detta mörker som ligger över Sverige just nu. SKIT-mörker alltså. Man KOMMER INTE UPP UR SÄNGEN.
På lördagskvällen träffade jag underbara Karin. Vi har inte träffats på alltför länge. I sista minuten gick vi på The Fix spelning på KGB. Riktigt bra! Riktigt riktigt bra och trevligt var det!! 

Riktigt bra.

Clearnessss



Tjockpolotröja med kavaj. Klockrent!


Dåså. Jag har nog blivit lite klarare i huvudet vad som kommer gälla till våren. (Förkylningen har ju satt sig på plats dessutom. Det är väl snoret som stoppar upp tankeflödet antar jag! HAH) Hur som helst. Jag kommer inte gå in på saker i detalj här och nu, men jag kommer att börja plugga helt klart. Min mor och far har precis lämnat huset efter lite bollande tankar och idéer fram och tillbaka. Superbra! Vi åt en god middag och skrev post-its och anteckningar för fulla muggar. Jag TACKAR hemskt mycket för stödet. 



Hair and pancakes

Man ser ju inte frisyrerna på mina bilder. Tyvärr.


Jaha, nu börjar ännu en helg leda mot sitt slut. Helgen har varit jättehärlig faktiskt. Förutom att jag trodde jag skulle bli sjuk. Proppade i mig massa ingefära. Tror jag är på bättringsvägen.

Igår var vi som sagt på Berns. Jag, Madde och Helena samt lite andra frisörkompisar till Helena. Riktigt bra, fick till och med en Goodiebag. Jag älskar Goodiebags! Det var Schwartskopfs som var arrangörerna. Så massa Schwartskopf-produkter fick vi. 

Fredagen var mysig. Allmänt mysig bara. 
Och idag har det varit en typiskt söndag. Varit för slö. Men sen fick jag besök (igen. Mycket trevligt besök på senaste tiden) av Richard och vi gjorde pannkakor. Gött! 

Måndag imorgon igen då. Den här veckan hoppas jag går snabbt! Nästa helg får Stockholm besök av en Malmöbo. En kollega (från TH) från Malmö helt enkelt. AW vankas och säkerligen andra trevligheter. I LIKE!

The Fix



Johan Falkman - Vocals
Erik Althoff - Guitar
Erik Jonsson - Bass
Stefan Bergman - Drums


BARA FÖR ATT jag råkade komma in på deras FB-sida så råkade jag lyssna på låten dom har en video till. Jag blir faktiskt lite mer imponerad för varje gång jag lyssnar. Jag gillar låten och bandet skarpt. Jag ser fram emot nästa Livespelning.

November 12. 23.20

Lite värme vore trevligt.

Shit. Jag har fått ont i halsen. Blivit hängig. Jag vägrar däremot att tro att det är så. Så jag försöker intala mig själv om att jag mår galant! Ah. Vi får väl se. Jag funderar på att gå i säng nu och sova sova sova bort skiten tills imorgon. Erik lämnade precis mig här. Han kom förbi innan han skulle vidare ut delade, en sådan där liten vinflaska, med mig i min ensamhet. Hah. Eftersom vi bor "nästan" i samma område är det ju alladeles förträffligt när man kan få sällskap sådär lite spontant.

To Jenn.

Bilderna är små. Vilket innebär att det kommer bli dålig upplösning ifall du vill spara ner dessa bilder. Jenny.

Happy happy happy



Jag har äntligen fått mitt älskade photoshop och kan börja med min Digitala Bildbehandling igen. Nu kan jag liksom släppa loss and GO CREATIVE HOW MUCH I WANT TO, WHENEVER I WANT TO. Det gör mig lycklig. Jag satt på Non Solo Bar från kl .16.00 - 21.00 idag. Dvs jag satt på "lektion". Fick besök av mina föräldrar som jag åt middag med. Fick även besök av Erik. Det var bra.

Imorgon är det helg. Typ. SÅ jäkla underbart!! Det gör mig lyckligare. Vad kan göra mig lyckligast? Vi får väl se. Jag ska spendera mycket tid vid min köra MichMac. Men ska också träffa Helena i helgen igen. Underbart! Vi ska ut och svänga runt once again. Jag ser fram emot denna helg!

Städa



Jag har städat lyan. Å det är så fruktansvärt mysigt och jag vill inte flytta. Man märker att man trivs så mycket bättre när man har ordning. Jag vill ha ordning. Ibland når man nästan gränsen så ostädat man kan ha det. Ibland när man inte haft tid. Typ som nu. Min gräns nåddes idag. Och jag tog manken till och det blev så otroligt trevligt nu. Nu vill jag bjuda hem alla. Samtidigt! Hej å välkomna!



AW > 05.30



Jag och Helena skulle ta en AW i fredags. En rätt lugn afterwork, med lite gott vin och tjejprat. Det blev det också. Till en början. Sen blev en utgång. Vad hände där? Man fick lite ångest när lamporna tändes upp på Soap Bar. Klockan var 03.00. Fick då ett samtal från Alex. Så vi hängde på han och hans fotograf Daniel vidare ut. HELT oväntat. Och till sist åkte vi och åt. Jag kom hem vid 05.30. Det har jag inte gjort sen... man var ute varje helg? För övrigt himla kul att träffa Alex. Igen. Jag ser fram emot nästa gång.


Igår lördag åkte jag hem till Helena igen och hade en mysig våffelbrunch med Helena, Hans, Basse och Erik. Vi var helt slut. Inte sovit så mycket på länge! Skönt.

Old city Stockholm



Idag har jag varit riktigt övertaggad alltså. Ingen som helst aning om varför! Överskottsenergi så det stod härliga till. Jag och Matilda hoppade. Dansade. Skuttade omkring i inne i växeln. Rastlösheten tog över.
Hm. Efter jobbet fikade jag i Gamla Stan. Det är så fruktansvärt mysigt. Och det är på något sätt i kallare tider som man drar sig dit. Jag älskar att gå omkring bland gränderna.

3 novemeber



Å. Jag kommer på saker jag vill berätta. Som jag vill skriva om. Som jag tänker. Men när jag väl sätter mig har jag tappat inspirationen och känner mig istället stressad för att jag inte har tid. Alltid är det något man måste göra. Ack!
Jag vill egentligen ha med mig kameran var jag än går, vad jag än gör. Det kanske ska bli ändring på det? Eller?
Det är väl en tid man fortfarande inte har en klar framtidsplan som stressar upp en. Jag har fortfarande så mycket inom mig som jag vill få ut! Och som jag vill få ordning på.


Black grey and white

Jag gillar svart/vitt/grått. Det fungerar ju bäst nu på hösten också. Har blivit mycket skjorta. Skjorta till jeans. Skjorta till kjol. Till tröjor. Till högklackat och lågt.
Måste bara nämna det. Pensionärsjävlar! Har ni sett det på 5:an? Jag trodde jag skulle garva ihjäl mig. Ni måste se det! Det är alltså pensionärer som driver med folk på stan.

Halloweeeeen

Shit. Vad jag är dålig. Jag har ägnat min tid till plugg! Endast. Och jobb. Förutom i lördagskväll. Då var på Halloweenfest i Uppsala! Hos Anna och co. Vilken uppstyrd fest!! Hela huset gungade alltså! Live-band och rökmaskiner. Blod-badkar. Kuslig källare! Alla sjukt bra utklädda (utom jag) Ni vet, allt man egentligen ska ha på en Halloweenfest! Fantastiskt bra fest! Tack tjejer.

Jag träffade faktiskt Underbara Alexandra Ågren som var på besök i fredags också. Vi vandrade omkring i Gamla Stan och åt en god middag tillsammans.



RSS 2.0