Flower me



Ibland drömmer man iväg lite. Vilket är skönt. Mycket av det kreativa bara släpps fritt. Denna gång tänkte jag lite på framtiden. Och lite på hur det var för ungefär 2 år sen vid denna tid. Jajja, lifes goes on och jag är lycklig! :) (förutom att jag desperat letar bostad. Lookin for my own place.) 




Maj 22, 2011



Vilken härlig tid det är nu. Hela stan har slagit ut. Människorna. Knopparna. Uteserveringarna.


Och jag lever på! Njuter av "mellan-vår-och-sommar" tiden som är just nu. En dag gick jag promenad i  Österskär med Anna Sundberg. En annan dag har jag haft världens lyxkväll på Kungsholmen och Orangeriet med Charlotte. En annan dag hade vi Afterwork med jobbet då vi grillade hamburgare och sen tog en taxi in till stan där det blev en riktigt galen kväll. En galen kväll fullt med mäklare överallt. I like. Jag var med mamma på Lars Wallins Fashion Stories på Waldermarsudde. Riktigt häftigt! Jag kom precis hem från en joggingtur i Solna. Har nämligen bott hos Karin den här veckan. Jäkla mysigt! Dansen har slutat och skolan är också på väg att ta slut. Tiden bara går! För snabbt nästan!

Jag känner för att åka ut i skärgården. Jag saknar den så mycket! Stockholms fantastiska skärgård.


Move



Vårt fina nya hus. Att flytta är en pärs ska ni veta. Men det är väldigt underbart också. Här har vi en glimt av vårt vardagsrum. 

Jag har lite andra projekt på G igen. På jobbfronten. Jobbet är livet just nu. Så vi kan väl säga livsfronten :)
MEN det värsta är just nu att jag inte har något internet förutom på jobbet. Man hoppar ju inte i skyarna av lycka när man inte kan göra något hemifrån. Förhoppningsvis får vi det snart. Då ska jag göra allt (som vanligt) för att hinna med bloggen och uppdatera er med massa gosaker. Men som jag sa förut så är väl dom flesta med mig på Facebook så länge. 


Jag gillar er fortfarande. Hoppas ni hänger med mig.

RSS 2.0