Nytt rekord på läsare

Tjohooo! Vad glad jag blir. NI gör min kväll underbara människor. Tacktacktacktacctack!!


Världens bästa Matilda.

Vilken dag!! Den har varit lite som vädret. Varmt, men ändå regn och dugg. Sen på eftermiddagen så fruktansvärt härligt! Dagen var lite trist i början, men avslutas riktigt trevligt. En till liten AW på "nånting"Steak, på birgerjarlsgatan. Hade en himla god Haloumihamburgare ocn en stor stark. Matilda och John tog en baconhamburgare och en storstark. Vi satt på uteserveringen lagom till att det började regna. Perfekt.  Var ändå tvungen å komma hem för att göra iordning för imorgon. Jag ska till Uppis! Jag och Nathalie ska ha himla trevligt på valborg, bland 1000 000 andra studenter.

Min älskade bästaste Matilda låter mig gå tidigt imorgon för att själv stanna till stängning, kl. 17.00, eftersom jag ska upp till Uppis. För er som inte vet, så är hon världens bästa. Tyvärr är hon redan upptagen på två håll, John åt ena hållet MIG åt det andra, så - to bad for you.



Minoutfit

Nämen, ser man på. Det här blir jag självklart mycket mycket glad över! Tack så hemskt mycket :)



I'm very serious

Ja, som jag har sagt ett tag nu måste jag få massage. Eller gå till en massör. Och det är nästa sak att prioritera HÖGT! Jag har ont i min stackars rygg.


When the heat is coming

Idag har varit en bra dag. Har egentligen ingen särskild anledning. Bara en riktigt bra dag. Mått kanon bra! Brabrabra! Fått mycket gjort på jobbet . Och så Jag träffade Lovisa i eftermiddags för en liten AW. Vi gick till "Ett litet hak" på Grevture gatan, jättemysigt ställe. Och i helgen är det ju valborg. Har ni några särskilda planer? Låt mig höra. Jag funderar på Uppsala, alla säger att det är där man ska vara. Är det så!? Jag börjar tro på dom som säger så. Ah. Vi får se. Taggad är jag ändå!!

Snart är det dags för mig att lätta från Gimlevägens kvarter och bege mig mot Solna. Jag ska snart flytta in hos KARIN. SÅ JÄKLA KUL JU! Mer om det senare.

Nu har jag varit i farten igen. Har handlat lite nytt. Så klart. Här får ni se. Grå kortärmad hoodie. En vit spetsklänning (som  tydligen ger en rejäl push-up:))





RichMich says Hi

Jag har fått sällskap av underbaraste RichMich. Han är på besök. Vi har precis varit ute och övningkört. Eller jag. Han har fått prova köra en sväng också, men jag känner att han måste växa på sig lite innan han ger sig ut i trafiken. Han är ju lite kort i rocken för att nå både till pedalerna och ratten. Nu är vi hemma och myser. Äntligen lite sällskap här (även om jag varit hos Karin i helgen). Han är lite som ett barn eller husdjur, fast det är skönt, man behöver inte mata, gå ut med, natta eller hämta på dagis. Jag gillar RichMich.  





Annars. Jobbet går bra, bilen rullar, kaffet håller sig varmt!? För mig med faktiskt! Mår riktigt bra. 
 
Dagens fundering/impression/händelse...
Det slog mig faktiskt här;
jag var tvungen att äta lite snabbt innan vi började köra idag, blev snabbmat på Max. Lite jobbigt ställe det där. Hur som, bakom mig i kön stod det två döva. Och "pratade" med varandra. Jag måste säga att jag är sjukt imponerad av dessa människor som inte hör ett skit. Men har ändå världens diskussion. Och dom kan ju verkligen prata om exakt vad som helst. Inför (nästan) vilka som helst. Om vad som helst (igen)! Hur skönt borde inte det vara egentligen? Ok om man själv har lärt sig en del tecken, men när de döva babblar på ordentligt,  då är man screwed! Det är coolt. Framför mig stod det tre fjortisar som höll på att fota sig med sin mobilkamera. Jag såg att de döva sneglade på dom, eller på mig?, och "sa" nåt. Fnissa till. Nice ju! Skulle jag också vilja kunna göra. Fnissa åt saker och ting utan att folk vet att det är dom/det jag fnissar åt. Lite som när man är utomlands. Hoppas dom inte spana in mig och "sa" nåt bara. Hm.



Lite nostalgi då.

Hello people. Veckan har flytit på bra! Hur har eran varit? Trots att det har snöat? en dag har vi stått ut ändå, eller hur.  Trevliga lunchsällskap. Sol. Lite värme. Fått njuta en hel del ändå. I fredags träffade jag Matilda o co och firade att hon tagit körkort! Grattis!! Några glas vin och en liten sväng på stan. Igår träffade jag Karin som jag inte träffat på nån vecka. Så just nu sitter jag hemma i Solna och glor på film. Ska strax ut i vädret. Ut och träffa Martina, en liten AW (After weekend) kanske ? Nu har jag sådär mycket att se fram emot igen. Nästa vecka är det valborg, då har jag hört att man ska vara i Uppsala? Det är där det händer tydligen. Jag, Karin och Jono med co ska nog dit. Och eftersom Nathalie bor där så hoppas jag hon vill följa med. Veckan efter det är det Deadmau5 (!!!). Jag är fortfarande sjukt taggad för körkortet. Jag bara ska ha det innan sommaren. Och inom kort har jag en ny dator. Wiiie!
Själv gillar jag inte när det är för mkt text här, så jag slutar skriva nu. Tar en söndagsdusch (en lite längre dusch än vanligt) och gå ut ut ut.  Och träffa människor. Jag är så sugen på att träffa nya människor nu så det är galet. Ha en fantastiskt härlig DAG alla!

Ps.
SÅ himla kul! Nu när jag sitter på Karins dator finns det bilder som jag inte sett på åratal. Eller inte sett alls! Jag bara måste få visa er. Jag blir alldeles sentimental i sådana här lägen. Haha.

Jag Karin och Jenny Midsommar 2007 i Helsingborg. Vi blev inbjudna till en stor fest. Här är några få bilder från fördrinkarna. Jäklar vad kul vi hade!






Lumpenbalen. Jono och Marcus hade avslutningsbal med Lumpen. Jag och Karin blev deras sällskap. Här är Jag och min fina kavaljer Marcus.



Vi i Valtho. Vilket gäng vi var! 15 st, varav vi 5 tjejer delade rum. Oj oj oj. Fortf. 2007.





Helsingborg och midsommar 2006 med Karin Jenny och Empan.



London 2006. När vi 4 danstjejer åkte dit för att uppträda på en skola. Har dock inga bilder från uppträdandet.







Sen bara allmänt. Vet inte riktigt när. Vet inte riktigt varför. Vet inte riktigt hur.

Marcus och Karin.

Kühler julshow 2006.

Men du! Min födelsedag.. 16 år? Jises!



Så avslutar vi med en dansuppvisning från 2007. Jag och Karin som det härligaste tanterna någonsin. HAHA!


Så himla kul! Tycker jag i alla fall, haha. Hoppas ni inte blir uttråkade :-)


 




Getting high on house music

Den 12 maj kommer Berns att koka! Jag menar verkligen KOKA! Bubbla och skvätta! Deadmau5. Say no more.

Jag älskar house och han är The God of House. Jag värmer just nu upp med hans musik i mina fantastiskt grymma hörlurar från Skull Candy. Titan. Och en spellista på Ipoden.
Det är en helt sjuk känsla. Jag tror jag har sagt det nångång tidigare, men jag kan bli hög. Fruktansvärt hög! Det är en lustig känsla. En annorlunda känsla. En känsla som Aldrig går att förklara (eftersom att det är just en tvättäkta känsla) Hög blir jag. Hög på musik. Jag har ju så fantastiska minnen från många utekvällar med mina närmsta vänner när vi har sneakers. Bekväma kläder. Och det fullkomligt RINNER om oss. Ni vet hur dessa hockeyspelare ser ut efter en match. Ungefär så. Man kan också stå där i timmar utan en enda paus. Man vill inte sluta. Man kan inte sluta. Man slutar inte. Man orkar. Hur slut man egentligen är så har man minst 120% till att ge. Jag är SJUKT taggad och hoppas att ni som ska gå är minst lika hög...taggade som jag!





Min kära mormor

Min mormor är den skönaste 80-åringen i världen. Den goaste och den bästa. Fick precis ett brev från henne. Ett enkelt vanligt fint bra brev. "Skrivmaskinen har lagt av" - som hon uttrycker det själv. Dessutom fick jag en bråsch. Som gammelmormor har ägt. Som nu jag ska få ärva. Tro hopp och kärlek.



Maxidress in summer oh yeas

Jag shoppat lite mer. Schyy. Fy! Men det GÅR bara inte att hålla sig undan alla dessa härliga sommar/vår kollektioner överallt. Ändå lön på fredag. That's veryvery nice! En Maxi dress och ett par skor, real leather, beställt från Asos, som jag för övrigt tror/hoppas är mycket snyggare i verkligheten. Båda i Cream/Nude färg. Ungefär 800kr för båda (inkl. frakt.) Jag kommer vara så lycklig i sommar med tunna klänningar, solblekt hår och brunbränd hud. Jag är kär i den svenska sommaren. Helt klart.


Silver afterparty after-afterparty lots of laugh and dance



Äsch. Det blev silver. Finns inte så mycket mer att säga om det! Men OJ vilken efterfest! En riktig riktig trevlig kväll!! Killarna har äntligen rakat av slutspelsskägget, och ser nu väldigt fräscha ut. Igen. 
Kvällen: Mycket dans, mycket skratt, mycket trevliga männskor (inte bara sportmänniskor faktiskt), mycket av det mesta helt enkelt. Therese känner också en kille som spelar i Caperio/täby, liksom jag och Martina (Arne o Johan), så vi hängde ju på lite olika håll men möttes ofta upp på dansgolvet! Fruktansvärt kul. Jag och Martina ställde till och med till med en efter-efterfest, det var också nice, synd att man blir så trött så fort bara. 
 
Under kvällen koncentrerade vi oss mest på allt (höhö), och "sket" lite i att ta kort, men det gör inte så mycket. Det här är en kväll att sent glömma. Vore ju otroligt roligt om dom tar sig till final nästa år också! Bilden är från strax innan matchstart. Fullsatt Globen. Underbar känsla!




We're gonna hit our heels in the roof

Nu rör jag mig mot Globen. Är RIKTIGT Taggad!! Det kommer bli så otroligt kul! Hela dagen. Hela natten! Jag och Martie går på matchen. Jag Martie och Therese går på efterfesten! Jag blir alldeles pirrig bara jag tänker på det. Girls, we're gonna hit our heels in the roof!

Bilden har ingenting med det här o göra. Men jag älskar den och har den skrivbordunderlägg.


Lots of fun coming

Hej kompisar. Har helt glömt att berätta om förra helgen. Matilda fyllde ju år i tisdags och på lördagen hade vi en överaskningsfest för henne. Hon hade inte en susning om att det väntade en stor hög vänner hemma hos henne. Vin champagne öl tårta snacks bjöds det på. Himla trevlig kväll! Vi gick vidare ut sen. Och dansade vidare! Grattis Matilda :)

Och nu ser vi fram emot LÖRDAG! Och Globen. Riktigt kul!! Kl. 15.30 börjar killarnas match, vi ser fram emot Guld. Punkt. Efterfesten blir ju inget sämre det, wohoo. Lots of sportsguys everywhere. Det kan bli intressant! Sen börjar jag redan nu tagga inför den 12 maj. Deadmau5 på Berns. Kommer under den dagen befinna mig nånstans mellan himmel o jord. Närmare himmel tror jag!

Och har vi mig idag.



Kanske man skulle ta och skaffa sig....?

Nya Mac Book Pro Family är ute. Är det ett tecken? Jag har nämligen varit väldigt sugen på Macbook Pro ett bra tag nu. Varför ? Jo just därför...



..."The Mac is designed to provide the best computer experience you can have. Everything just works. And everything works together. That’s because Apple makes both the hardware and the software. So whether you’re accessing a Wi-Fi network or organizing your photos by faces or video chatting with friends, it’s all amazingly simple. And that’s just the beginning. Here are a few more reasons why so many people choose a Mac."

Kunde inte ha sagt det bättre själv.

Kanske man skulle ta och skaffa sig en...?


FINAL I GLOBEN

JAAAAA! Killarna gick vidare!! Då blir det SM final i Globen på lördag, men efterföljande efterfest. Riktigt skoj! Och självfallet tror vi på Guld. Right?! Ja-a rå.


Nåväl. Longboard. Det är nog dags igen att putsa av och dra ut med sin lilla bräda. Har provat lite här hemma.  Efter att ha blivit så inspirerad av Richards short-longboardåkning i Manly (för ett år sen nu?) så skaffade jag ju faktiskt en egen när jag var i Cairns. Och nu är det ju faktiskt torrt på vägarna, och sopat på de flesta ställen.
Kommer ni ihåg detta, klicka här och bläddra ner. Där åkte jag bräda varje dag. Å.






Summer summer summer

Jag kikar runt lite på datorn och måste få dela med mig av dessa underbara sommarbilder. JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!! Den är snart här folks. Njuuut bara njut!








Newstyle. Newstuff.

Hej mina vänner. Som ni ser håller jag på med utseendet på bloggen igen. Men jag är fortfarande inte klar. Jag kommer nog aldrig bli klar. MEN en sak är jag säker på. Bakgrunden. Den ÄLSKAR jag och kommer att behålla. Den säger allt om vad jag faller för. New England Style. Marint. Sommar.

Sedan vill jag bara dela med mig av det nya fina jag köpt för SJUKA priser. Skorna kommer från Nelly.com 399kr. Toppen/klänningen från Gina Tricot 249kr och halsbandet för 79kr.

Halsbandet påminner om det vi såg på Diva i köpcentrumet bredvid där du jobbar Steph, kommer du ihåg ? Men där kostade det SÅ mycket mer. Tänkte direkt på det när jag såg detta. Jag älskar det!





 


En lång/kort kväll

Jag o Jessica träffades i helgen. Wiiie! Sist vi träffades satt i på ett fik i Manly. Vi var på det otroligt tråkiga nya stället Gaudi först. Tog ett glas vin för 48 kr, och sen gick. Vi gick vidare till Ambassadeur och hade en trevlig drinkkväll. Lots of drinks från fräschingen Johan.


RSS 2.0