Week and end


Det är så kallt ute nu. Så jag sveper in mig i halsduk. Tar ett varmt bad och tänder en brasa.
Igår klädde jag mig helsvart och drack gott Café vin. Hängde med Karin och lite nya människor. Supertrevligt. 



I veckan ska jag jobba, träna, jobba, plugga, jobba träna, plugga! Det är det enda jag ska göra. Och gå till Helena. Mitt hår är i krisläge just nu. Sen kanske det blir en liten trip till Uppis. Inget annat ska stå på schemat. 

 

 

 

 

 


Jag har TVÅ nya saker

Min fantastiskt nya fina bil. Alfa Romeo 147. Färgen är marinblå med ljus klädsel. Jag har ej döpt henne ännu.

När jag kom hem från Köpenhamn hade pappa agerat. Efter att ha kollat på bil i några veckor, fann HAN äntligen en bil.








Sen mina nya fina skor från Asos.com. Som var försenade, trots man betalat för Express. Men fina är dom!
Färgen är marinblå. Med guldplatå. 



HBG/CPH - Jag och Jenny


Och så var vi i Danmark.


Tripen till Helsingborg och Köpenhamnen gick fint. Förutom att jag var fast på Arlanda på fredag i 7h. Jippi tjohej! Snökaos. Men när jag väl kom fram till Jenny var det toppenbra! Hon har det så mysigt där nere i blåsvindarna. Första bilden är från vår frukost. SÅ GOTT. I övrigt umgicks vi bara. Fantastikst härligt. Bästa vännerna. Första kvällen gick vi ut och tog ett glas vin. Sov i hennes himmelsäng. Minglade omkring i staden. Åt världens godaste rabarberpaj och drack ett otroligt gott kaffe. Jenny shoppade en ryggsäck (en snygg i skin alltså). Jag en stjorta. Sen åkte vi till Danmark. Hälsade på Basse och Sine där. Där gick vi ut och tog ett par öl på Den Glade Gris (inga kommentarer om namnet). Drack också fantastiskt gott kaffe på ett litet kaffehak där de malde sina egna kaffebönor. Spelade tärningsspel som man gör överallt i Danmark.  På söndagen gick vi faktiskt på Danmarks Nationalmuseeum (Den sista bilden är INTE därifrån. Den är från Rådhuset. Muslimsk demostration).

En mysresa i goda vänners lag!

in the ladies room

fotograf: Karin Forsslund Redigerat av: mig


Jag ligger redan i sängen och myser. I morgon efter jobbet är det fix fix fix inför kvällen och helgen. Måste packa för Helsingborg innan jag drar iväg till Charlotte - innan VI drar till SFW-festen. Bilderna ovan är på Wharf Bar /in the ladies room/ i Manly. Denna kväll var "Familjens" stora Big Night Out i Sydney. "Manly familjen" för er som kommer ihåg. Fint gäng. Hur som helst gick vi in till Wharf Bar innan vi tog Manly Ferry till stan och hade en hejdundrande utgång på The Ivy's. Å, vilka minnen. Trolla mig dit för en minut NU.

Jag ska till H - B - G



Helvete. Sång. Borg.
Mich ska återvända till Hel - sing - borg och skåneland. Men bara över helgen. Jag ska hälsa på Jenny. SÅ mysigt och trevligt det ska bli! Vi kommer hälsa på Basse i Buy. A. Harbour. I Köp - en - hamn alltså. Det ska bli en härlig helg detta. 


Men visst känner man sig blekare än någonsin nu? Vit vit vit.  Denna årstid alltså. Jösses. Denna årstid gäller det att ha tålamod. TÅLAMOD.


Sedan kan jag passa på att fråga om det är någon av er som ska sälja en bil? (till mig). Jag letar bil för fulla muggar. Och JA, jag är lite kräsen. Jag har tänkt mig en: Liten bil. Men rymlig bil. En säker bil. En bil som inte gått alltför långt och mycket som behövs bytas. En fräsch bil, dvs ingen rök-bil. Och självklart måste den vara lite charmig. SNYGG. Sen ska den inte kosta en förmögenhet - både att köpa och att sedan ha. Ca 30.000 - 35.000 kr bör den kosta att köpa. INTE. Mer.  Är jag FÖR kräsen ? Jag tycker det är ganska rimliga krav ja.

New from Asos and Elin



Jag har beställt ett par nya skor från Asos.com. DÖSNYGGA. Det blir Sthlm Fashion Week Party på dom alltså. Kavajen från Elin Klings kollektion för H&M (som ingen kan ha missat vid detta lagret) är också inhandla d (på bilden ovan är ärmarna uppvikta en aning). Sen har jag shoppat lite annat också, om jag ska vara HELT ärlig. Svårt att hålla igen. Men jag är lycklig! Resten av outfiten till torsdag får vi lösa helt enkelt. Jag har däremot lite ångest för håret - måste färgas och klippas men det kommer inte hinnas göras innan torsdag.


Produkterna från Franck Provost var för övrigt riktigt bra. 4 M.


Jag gillar hur denna kavaj är skuren. Och det är det säkerligen många med mig som gör.



The Office

 

Här får ni se hur bra jag har det! 



RSS 2.0