ITS A LOT OF GOOD STUFF GOIN ON

Å, jag har så mycket trevligt att berätta att jag vill göra det nu med detsamma, allt på samma gång.. det är på G. I promise u guys! Håll utkik.



En dag när vi fick för oss att hoppa på Trygg Hansas tak.


SUNNY SUN SUNDAY

I söndags hade jag och Helena en fantastiskt härlig dag i Humlan. Soligt. Varmt. Lite sådär lagom bakis. Kaffe och jordgubbar. I love it. Sen köpte vi Thaimat och gick och tittade på två filmer. Typiskt söndag. Men jag klagar inte.








Sunday, oh lovely sunday

Bröllopet var perfekt. Helt perfekt! Vackrast  var Victoria och Daniels tal. Jag undrar hur många tårar som faktiskt föll. Dom är så lyckliga! Jag tror jag ska leva lite genom dom ett tag. Den lyckan dom har och utstrålar! Yes, I will!
För övrigt den dagen jag nu gifter mig, om 10 år kanske vill jag också ha detta släp. Kanske inte 5 m. 2-3 m? Det är så vackert!! Kul att få drömma sig bort ibland. För deras bröllop var ju som i en saga.

Jaja, tillbaka till verkligheten! Igår var jag och Helena på G igen. Efter gråtit lite till bröllopet gick vi ut på stan ett tag! Vi gick förbi Gustaf Adolfs torg och diggade ett tag till Eric Prydz. Han var grym? Galen folkfest var det!
Klockan var lagom mycket så vi gick till Hells Kitchen. Det var extremt bra måste jag säga! Mycket trevligt att titta på. Mycket på samma gång. Nästan var man än tittade. Ögat mådde väldigt bra!

Idag är det en solig söndag. Kanske en dag i parken, en kväll vid bioduken. Jag gillar söndagar.


Very casual




















New nails

Jag skulle vilja haft en ring med en smaragd i samma färg till. Det hade varit så fint. Alldeles...alldeles...








Dom är så vackra

Hej people! Skönt att det är helg, eller hur?!!

Jag sitter och kollar på kungligheter på TV just nu. Med ett glas vitt i min hand. Eftersom vi inte har någon TV på Odengatan så har jag inte sett så mycket av det hela spektaklet.  Skönt faktiskt. Däremot har jag lläst mycket i tidigarna, och JA det börjar bli lite tjatigt. Men man är lite stolt, trots allt. Imorgon ska jag på Riskettan kl. 10.00 - 13.00. Ska se till att inte missa själva vigseln. Men när jag sitter såhär och tittar, så märker jag hur mycket mer jag är intresserad av vad alla dessa kungligheter bär för kläder, än något annat. Men också hur bilderna är tagna. Hur dom filmar. Hur dom tänker när dom väljer hur och vad dom filmar. Mmmm.. lite kräsen som man är, kunde dom gjort det liiiiiiite bättre. SVT.
Aja, klart snyggast var i alla fall Victoria, Madde och Philip. Dom är fantastiska! 

Det är ingen idé att jag lägger upp några bilder, alla svenskar vet allt ändå. Och jag är nog dessutom inte ensam om att nämna det i bloggen heller. Men jag känner ändå, för min egen skull, att jag vill skriva en liten rad om det.

Här är jag idag istället. Minst lika snygg! Höhö.




Update: Vi åt för övrigt en väldigt god middag, risotto med tigerräkor. Vin. Och Irish coffee som avslut. MED dom godaste svenska jordgubbarna!


8 Juni 2010

Så var det den 8:e juni. Jag firade det genom att köra bil kl. 9.15 på körskolan. Senare blev jag bjuden på fika av Basse! Stockholm har ju blivit lite av en studentstad just nu. Mycket flak, mycket studenter, mycket sommar och glädje! Senare blev det en middag med mamma. Hon bjöd på middag och champagne på Tures. Himla mysigt!!
Världens godaste mat! Jösses! Jag överdriver inte. Tigerräkor. Grillade tigerräkor! No words. No. Words. Allt var delicious!!



















Lördag 5 juni

Degen efter Kryssen skulle jag och Nathalie ut. En utgång som började med lite shopping. I like that! Sen åt vi "middag", mer likt en lunch, satt och tittade på alla marathonlöpare som sprang förbi. 
Nathalie fyller år den 6 juni så vi har en utgång tillsammans varje år (inte förra). Denna gång började på det på Josefinas. GRYM kväll!! Längtar redan till nästa år! Nathalie står för bilderna. Som jag inte har ännu. Som jag gärna skulle vilja ha. 
 






The yearly Kolvikskryss

Ok, då börjar vi från scratch. Det alla på jobbet gick och väntade på hela förra veckan var ju Kolvikskryssen. Den årliga Kolvikskryssen. Trygg Hansa äger en fastighet utanför Värmdö som ligger i ett litet område som heter Kolvik. Man kan åka bil dit, men man kan också ta båten. Därav Kryss. 2 h dit, värmer upp, har en kul tid, dricker lite, njuter av sommaren. Ungefär så. Vi kommer till Kolvik, äter på nån timme, dricker lite mer, njuter av solnedgången. Sedan 2 h tillbaka. Festligheter, dans och en ännu roligare tid. Lite trist att jag, återigen, inte hade min kamera tillhands. Så det fick bli mobilen. Det var en riktigt kul kväll! Synd att den gick så snabbt.

Fina underbara Stockholm. Här lämnar vi hamnen. Jag och Malin kom självklart sist eftersom vi var tvungen att stänga växeln. Båten gick kl. 17.30, vid Nybrokajen, vi stänger kl. 17.00. Run run run!!



Kul att äntligen få lite tid att umgås med sina gamla arbetskamrater, numera arbetsgrannar. Arne och Johan. Roger, gamla chefen, i bakgrunden.



Väl på Kolvik. Vi sitter och äter på berget.









Grattis på födelsedagen

Tack tack!! Idag kommer en liten update vad jag skett den senaste veckan... Håll utkik. Nu ska jag gå å fika och fortsätta njuta av min dag. Puss på er alla!




RSS 2.0