Väskor från ASOS



Dessa väskor har jag spanat in på ASOS.com. Inte helt tokiga tkr jag. De är inte så faslit fyra heller. Hm, ja jag får fundera vidare..


Like this

På vägen hem gick jag förbi några småaffärer i sthlm. Typ H&M Lindex och Åhlens, dom affärerna som finns i Mörby centrum. Wii! Men nedrans vad jag blev inspirerad och nu vill jag ha en ny vårjacka samt ny väska. Det är faktiskt nånting jag vill prioritera i klädesväg. Jag är inne på lite workwardrobe. Samt springrobe. Varma jordnära färger, militärgrönt, brunt, balettrosa, gräddvit.. och jeans, blått och marint.

När jag sitter här och tittar runt på internet får jag för mig att det är vår ute. Jag blir glad i själen men inser att vi inte riktigt är där ännu. Skit. Jag längtar så oerhört mycket tills man slipper dessa förbaskade tjockjackor!






Jag älskar H&Ms Fashion studio. Här kan man alltså styla exakt hur man själv vill se ut. Eller om man vill veta hur något sitter på. Det är alldeles förträffligt. Detta ovanför är alltså några av alla miljoner stylar jag vill ha i vår.


Så här gillar jag att min man ser ut :)


Prova själv. Det är en kanon smart idé. För övrigt gillar jag hela H&Ms koncept nowadays. Kolla in deras hemsida här. De har snygga modeller. Snygga photoshoots. Skit bra hemsida där man verkligen får SE kläderna, på och av. Mm njaee, inte så tokigt va.


Weeknd.

Har haft en toppen helg ju!! [Och min mobil funkar mkt mkt bra. Jag älskar den!] I helgen var jag i Uppsala och hälsade på Rich. Gick på nationer och fick uppleva studentlivet lite. Bo trångt. Leva billigt.. osv. Det var störtkul! Och som jag sagt förut så gillar jag staden. Hemskt mycket! Jag längtar själv lite till jag börjar plugga nu.

Här sitter vi på ett dyrt och inte särskilt bra ställe, men vi är ju bra så det gör inget.


I don't pursue freedom. I live it.

När jag låg i badet nyss, filosoferade jag en aning. För ungefär en månad sen var jag i Australien med mina underbara vänner. Jag bodde hos Steph och Stef (LOVED IT!) och det var varmt och skönt. En lycklig tid helt enkelt. Väldigt lycklig tid.

Och just nu är jag också lycklig för att jag har en ny mobil!! Eller snart iaf. Imorgon ska jag hämta min nya HTC magic. Min Sony Ericsson börjar säcka ihop totalt. Så imorgon är det dags att byta ut eländet. Dessutom är jag mycket stolt över mitt val. Yes Iam.


Miss u






BILD

Jag vet inte, men det är nåt med den här bilden. Jag gillar den. Den är från Australien 2009, i mars nångång. Snart ett år sedan. Egentligen säger den inte särskilt mycket. En väldigt "vanlig" en. Fast vet man vad som ligger bakom så säger den mer. I like.


In my mind

Mycket som händer i huvet på en just nu. Jag har mycket jag vill göra. Särskilt mycket som har med pengar att göra (Surprised?). Jag vill gå en utbildning som kostar pengar. Jag vill ta körkort som kostar pengar. Jag vill flytta hemmifrån som säkerligen kostar pengar. Sedan vill jag faktiskt dansa också. Jag kommer att börja plugga till hösten. Jag kommer att ta körkort inom kort. Lägenhet, hmm.. ja.. Jag kollar lite iaf. Har hittat en hel del intressant. Dans. Mmm.. det är dyrt. Men jag ska försöka (!!) att ta några lektioner, så gott det går.
Det ska faktiskt bli hemskt kul, jag ser fram emot denna vår. HERE WE GO!
Det är därför det blir så lite uppdatering tyvärr. Jag är och har för mig saker wholethetime! Det gååår bra och framåt!  


Bild från 2008.


Still under construction

Jag håller på att redigera om bloggen igen. Vet inte riktigt hur bara så jag fortsätter att prova mig fram. Stå ut. Hold on! Because.. I like u.


Imorgon ska vi Afterworka med konsulterna. Konsulterna som sitter i samma rum som oss. Det kommer bli kanon ju, weii!!
Jag har dessutom börjat lite smått att jobba i receptionen på Trygghansa. Det är NICE. Får se lite folk ist för att bara höra dom. Få lite förändring liksom. Kom förbi vetja! Vi sitter på Kungsholmen. Trygghansa-huset. Fleminggatan 18. Svårt att missa. Ses då!

Jag ska tänka på Richard imorgon också, för han har tenta. Vi håller tummarna! Lycka till min söte.

 


Fattyday

Fetis-tis-dagen. Fetis tisdagen. Eftersom jag inte fick (det var slut överallt!!) på semlor kring kungsholmen, gick jag och mamma till Tössebageriet och köpte våra semlor efter jobbet. Tydligen skulle de ha av de bättre semlorna enligt olika provsmakare och recensenter. Och jösses ja, det hade dom rätt i. Dessa semlor var SUPERgoda! Säger jag som inte är ett särskilt stort fan av semlor. Tack och lov att det bara är fetisdagen en gång per år.




Vi passade även på att fetta lite till genom att köpa Skogaholmslimpa. Och hur gott är inte det ? Egentligen. Jag växte upp med skogaholmslimpa. Det ska vara med ost och smör. Man kom hem efter skolan och skulle ha mellis. Då var det ju te eller oboy med skogaholmslimpa. Men, sen någongång där i mitten så glömdes det bort bara. När det började bli trendigt att vara nyttig. 
... jajja, detta är en engångsförteelse och imorgon är det upp till gymmet igen. Nu när jag inte är i Australien och kan springa längs stranden varje morgon,  måste man ju lösa det på något annat sätt såklart. Att dra med sig far min till gymmet och löpbandet varje morgon innan jobbet, kanske? Jajjamensan. Vi åker till jobbet tidigt och tränar på mornarna. Så denna semla, är redan borta. Typ.


Valentines day

Hela helgen var riktigt skoj med utgång, fest, god mat och mys på alla hjärtans dag. Jag och Rich tog fram våra bak-kunskaper och gjorde ett fantastiskt gott.. Gissa vad? Joo, bananbröd!! Det heliga bananbrödet. Samt brownies, formade som hjärtan. Jag har faktiskt bilder på det som jag vill visa. Dock på richs kamera. But i´ll show u! For sure! Efter det gick vi till en sushirestaurang och åt för fulla muggar. Ehm.. MUMS!!


Bild från Richards födelsedag.


True Love

Ni har säkerligen sett honom förr. Om inte annat hört honom förr. Han har virvlat omkring lite här och var på internet ett tag nu. Finns en anledning. TALANG!! Har man en dålig dag eller två får denna underbara lilla knotte en att må SÅ mycket bättre. Jag älskar honom och vi ska gifta oss.



Kolla även in hiten med Ukulele (The Beatles) Obladi Oblada. 


Cup of Bath?

Efter en lång dag. Kall dag. Och kaos i trafiken på väg hem p g a nån jobbig människa som hoppat framför tåget... är jag SÅ värd ett bad. Långt bubbelbad med musik och ljus. Exakt vad jag ska göra nu. Och ta en kopp te också.  Hej då.



Out of energy

Då har man varit hemma i en vecka snart. Redan börjar man känna sig sådär vinterynklig som man kan känna sig ni vet. Trött o eländig. Nej fy, usch. I do not like. Och R befinner sig ju i Uppsala i veckorna numera så jag får söka värme hos mina kära vänner istället. Feeling little bit... out of energy. Energilös. Men jag och Matilda peppar varandra som tur är, vi ska fixa denna eländiga vinter. Vi går ju faktiskt mot ljusare tider!
 

 Bild tillägnad Richard.




Michaela "Sydney" Andersson

Sista dagen i Sydney spenderade jag med Pete på Bondi. Underbar dag. Förutom att jag inte ville åka hem dagen därpå. På kvällen lagade Stef en grym middag, precis som vanligt, och så drack vi gott. Hela tiden slog det mig "Jag vill inte åka hem! Jag vill inte!!". Men så fort jag inte tänkte så njöt jag som in i Norden..Australien?
Jag vill tacka Steph och Stef så otroligt mycket för att jag fick bo där! Jag älskar det verkligen. Jag kommer snart tillbaka! Va så säker. Och precis som Stephanie sa det, Det är med tungt hjärta(!) jag lämnar my second home. Steph har ordet! Klicka här. O bläddra ner till "It is with a heavy heart".

Sista dagen, dvs i måndags. Den 1a. Fick jag ett mess från Basse: Flyger 16:30 imorn ja. Aka in tillsammans?
Mitt flyg skulle då gå 16.40. Hur bra var inte det då? Ja, så vi hängde på flygplatsen till vi skulle gå till respektive gater, som låg precis bredvid varandra dessutom. Kanon!!



 

A hell of a Party and the worlds greatest hangover day

Vi hade bjudit over lite gaster till Stef/phs house denna kvall. Blev en riktig hojdare! 11,5 falskor ner i en stor frysbox. Det var balen! Till det lite shots och chips samt godis + frukt. Liten vattenpipa.. Ett kanon kalas om jag sjalv skulle uttrycka det. Inte sarskilt manga blev vi. 11 st sammanlagt. Men det gjorde det hela bara battre.

Vi stod ocksa och inspekterade det fantastiska akvarium som dom har.












Dagen efter. Alla var sjukt sega. Och stackars Steph som var tvungen att aka o jobba pa Boost. Vi kom faktiskt och halsade pa snuttan ocksa. Grabbarna sa att vi skulle aka o kaka pa ett stalle. Vi kunde komma som vi var, dvs valdigt slitna. Och eftersom det ar killar vi pratar om hade man forvantat sig ett pizzahak nanstans, men nene. Det blev en chinarestaurang (sjalvklart glomt namnet pa den som vanligt) i ett kopcentrum en bit ivag. Vaaaldigt god mat! Perfekt! Vi satt ett gang, halften brillorna pa, och gluffsade i oss rullar av olika dess slag. Tyvarr hangde inte kameran med. Efter det akte vi hem igen allihop o kollade pa filmer i streck. Utspridda over vardagsrummet. Det var helt underbart, den basta bakisdagen pa mkt lange.


Farwell one more time

Da var det dags for farwell party igen. Denna gang - Jag, Basse och Anna med vanner. Vi var i Annas lagenhet for att sedan ga ner till Insitu. Och en svang ner till Bavarian Beer Café. Sen upp till Insitu iiigen.


Har har vi de übersnygga tjejerna Pernilla, Lina och Erika. Basse i bakgrunden. 

Mingel.


Toby och Basse, och en till svenska.

Min lilla Jenny.


Vem ar den gladaste personen i hela varlden? Ge mig ett S, ge mig ett T, ge mig ett E ge mig ett F. STEF!


Okej?


Okej?


Okej?


Manga harliga skratt med den mannen. Perrrra!


Anna, Per o Shuri


M


Dave o Shuri. Miss u guys!


Detta var Party dag nr 1. Party dag nr 2 blev hemma hos Steph o Stef, o gasten mig. Forts foljer..


SUPRÉ

Jag joinade Steph pa jobbet 3 dagar. Dvs det andra jobbet. Som Grafisk Designer pa Supré. Supré motsvarar typ Gina Tricot. Dromjobb sager jag. Det ar det jag vill syssla med. Grafisk designer pa en modekedja. I Sydney? Jag alskar bara hela grejen. Jag vill jag vill jag vill!! Jag fick dessutom hjalpa till. Snyggshefen pa Supre bad mig om hjalp. Ta fram inspiration och fakta om lite prylar inom mode.. Bara det blev jag alldeles pirrig av. Nu tankte jag satta igang. Jag ska ocksa lyckas. Till hosten vill jag borja plugga. Sa desa.






Australia day and shark alarm

Jag har nu alltsa flyttat in hos Steph och Stef. Vilket jag alskar! God mat! God dricka! Gott sovrum och ett underbart sallskap! vad mer..? Jo, stefs xbox. Hehe. Jag och Stefan hade en heldag nar Steph jobbade. Pa Boost da. Vi akte till ett aquarium och kopte corals och en fisk. Vi halsade pa Steph pa jobbet och vi spelade xbox. So, from now on I am a Dj Hero, Bass (Guitar) Hero, Car driver (of a Koenigsegg and more).. and have tryed Call of Duty. Tjooho! All because of Stef. Thanks.

Mitt underbara rum i West Ryde.


Stephanie pa jobbet sitt Boostjobb.


Australia Day
Vi hade en fantastiskt harlig Australia day pa stranden. Aven om alla utom jag (?) brande sig. Vi akte till Freshwater. Bra timing nar det pagick massa tavlingar pa Freshwater, som alltid annars ar lugnast. Och for alla som vill veta.. Jag akte motorcykel! Jag akte bakom Stefan, heela vagen till Freshwater fran West Ryde. Weiiii!! Vi motte upp Stefans tva kompisar som hangde pa, Pete och Mark. Pa vagen tillbaka hamtade vi upp Kakan ocksa.. Da akte vi hem och BBQ:ade allesammans! OCH spelade sjalvfallet xbox.










Jag fick ocksa for forsta gangen hora ett shark alarm. In real forstas. Alla pa stranden fick ta sig upp! Jag var val den som var mest excited! "Shark alarm! Is n it a shark alarm?? Oohhh How cool is that!!" Det hande visserligen inte sarskilt mycket. Alla gick upp ur vattnet for att lite senare ga i igen. Big deal. Och ja, jag badade efter shark alarmet. 

Alla ar pavag upp fran vattnet. 20 min senare gar vi i igen.

 


The house of Opera

Det var meningen att jag och Basse skulle shoppa. Det blev inte sa mycket av det. Vi lekte turister istallet. Dessutom blev vi, sarskilt Basse, uppraggade av ett par gatumusikanter/Gatudansare. Basse fick posera for en hel crowd och han fick skrika efter den muskliga killen. "HO...HO...HUH..." 
Samma kille hoppade.. eller floog, over nagra personer. Kolla bilden. Cool kille.
Vi skulle ocksa ta en kaffe på ett mysigt café, MEN vi tog en take away pa Starbucks istallet.

Sedan akte vi hem och lagade tacos. Mys! 
ENJOY!




















RSS 2.0