Sälen och våren



Hej alla glada! Vet ni vad. Jag och mina kära kollegor åker till SÄLEN! imorgon bitti. "Inget jobb, bara fest!". Det ska bli riktigt riktigt roligt! Afterskier, glida ner i backen när det är strålande sol och typ 4 minus. Rysningar! Sista vinterköret, sen ska det fanimej bli vår på RIKTIGT! Perfekt avslut på vintern om inte annat. Jag har redan börjat välkomna våren. The pictures above. Jag har inhandlat lite till min SPRING WARDROBE. Överlycklig!

H&M:s vår är detta. Och vita tjockträjan från Lindex.


GLAD HELG PÅ ER. Vi hörs när vi kommit hem igen.

The dance



Hej. Jises vad jag jobbar. Och pluggar. Det är nästan det ända jag gör just nu. Allt sånt går ju i perioder förstås. Jag var uppe i Uppsala förra helgen. Åt frukost vid ån, matade ankor och pluggade. Typ. Och idag då - var jag och dansade Zumba på Fryshuset i Sthlm. Det var som en folkfest nästan. Mycket människor, instuktörerna stod på en scen och folket på golvet nedanför, mitt i allt blev det livemusik som vi fick dansa till. Trummor i olika stämmor. SÅ FRUKTANSVÄRT KUL! Och häftigt! Vi dansade 2 h i streck. Bara dans dans dans! Lovely!


Snart är det dags för Sälen. På torsdag. YEY! I let you know more about that later.


Love and peace folks

No make (up), and very messy room

Love my new jeans. And shoes.

H&M Spring

Här är mina tre nyinköpta "fynd". Fullt pris, men billigt. Skjorta 99 kr. Byxor 299 kr. Klänning 199 kr. I lovve. Jag ska visa hur byxorna sitter. Dom är grymma.

ipad2



ipad2. Jag är extremt sugen. Skulle passa perfekt till arbetet dessutom. Mm.. Ett frö är sått i mitt huvud. Hmm..

Spring is coming closer





SNÖN SMÄLTER.
Jag blir lycklig i en låda när det börjar bli varmare och vårigare. Nu vaknar snart människorna i Sverige till liv igen. Skönt. Haa. Jag slank in lite snyggt i Täby C igår. Kikade förbi H&M. Och när man gör det, måste man vara beredd på att det möjligtvis KANSKE blir något man har med sig hem. Igår fick jag med mig en mörkblå klänning /Sommar!/ ett par jeans (!) och en skjorta, vit. I will show you.






I want it to be summer


"Det ser inklippt ut!" - Nähä! Jag vill att det ska se så ut. Jag älskar bilden i bakgrunden.


Hej Gud! Jag är en liten pingla på 21 vårar som önskar sommar. Vore schysst om du kunde kirra det!  Jag vill gå i bara ben och min jeansjacka. Nu. Är det lungt eller? Tack på förhand! Amen.





4 Mars 2011




Hello guys.
Long time - no see. Jag önskar jag kunde va bättre. Jag har jobbat, jobbat, jobbat. Varit i Uppsala till och med! Festat runt lite där. Jag har äntligen börjat på Berghs! Fy sjutton va spännande det är. Klurigt och otroligt roligt på samma gång! Allt som försegår i mitt liv just nu är spännande, klurigt, otroligt roligt! Det går dessutom mot plusgrader. Känn på den! 



Jag är en av dom som "klär av mig för tidigt". Detta år också. Det ÄR fortfarande snö ute. Men jag kunde verkligen inte motstå mina fina efterlängtade sneakers idag. Solen skiner...sken... imorse så. I had to.

RSS 2.0