Hej, Michaela heter jag och jag saknar en Stephanie väldigt mycket



 

Henne hittar ni här:

www.watermeloncrush.com

 

Så. Punkt.


Stockholm Fashion Week Party

 

Ni kommer ihåg att jag nämnde förut att jag vunnit biljetter till Stockholm Fashion Weeks stora fest den 10 februari? Om inte så vet ni det nu! Tjejen som meddelade mig att jag vunnit (Emma, som förövrigt var sjukt trevlig) nämnde också att jag skulle få lite produkter hemskickade från Frank Provost, eftersom det var genom en länkare från FP jag vunnit biljetter. Jag svarade på ett par frågor och en motivering varför jag skulle vinna. Som jag vanligtvis är absolut sämst på. Men denna gång gick det tydligen hem! Vilken jag ÄR ÖVERLYCKLIG FÖR!!!!!!





Stockholm Fashion Week Party
Stockholm Fashion Week party och Rookies modevisning - i samarbete med Micael Bindefeld AB
Endast inbjudna!
@ Café Opera 10 feb








First day gone very well

 


Då så. Första dagen på nya arbetet avklarat! Det känns så otroligt bra! Har min egen arbetsplats där det är vitt och fräschtSvensk fastighetsförmedlings kontor i Tallkrogen, Enskede. Dagen bestod mest av att installera både mig och min dator, synka mail osv. Det gick sådär. Med tekniken alltså, men så är det ALLTID annars är det något som är fel. En hel del glada skratt fick jag också! Mitt nya arbetsgäng är ju helcoola hela bunten! Det här är så otroligt spännande så jag spricker!!! Ni kan ju passa på att spana in vår sida här > Svenskfast.se < Denna sida kommer att uppdateras snart. Ett nytt ansikte bland medarbetarna där kommer snart troligtvis att dyka upp ;) Guess whos?

I'm officially off TH and moving on



Nu har jag officiellt slutat på Trygg-Hansa. Känns konstigt att säga så. "Jag har ju alltid jobbat där". Men det är klart det ska bli otroligt kul att gå vidare! Folk som frågat "Hur det känns" har jag sagt: Konstigt och spännande. Det är ungefär så det är. De vänner jag skaffat mig på Trygg kommer alltid jag hålla kontakt med, träffa, och jag kommer hälsa på. Så är det ju.



MEN VILKEN AVSLUTNINGDAG - Började med att det stod ett par presenter på min plats. Från min älskade kollega i Receptionen. Marita. Bl a ett halsband som blivit en favorit nu.  Vidare under dagen fick jag mer. Lycka Till-kort. Blommor. Kramar! Vinglas. Champagne. Presentkort på Japanphoto. Det är helt fantastiskt! Vilka människor jag har jobbat med!
Efter min lilla avslutning gick jag upp för att tacka av vår VD Rickard Gustafsson. Han ska ta sig vidare han också. Han tar sig an ett uppdrag som VD för SAS. Jag tror han är helrätt för det uppdraget! He's a very cool guy. 



 


Så fina blommor jag fick. Halsbandet I love.


Nu sitter jag hemma i köket och förbereder lite för måndag. Har lite att pyssla med om man säger så. Äter lite avokado, lite te och rostade mackor. Gött. Sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig på Stockholm Fashion Week mellan förberedelserna. Har ju ungefär ett par veckor till att fundera på det. Har nån något bra tips så SÄG TILL.

 

 

 

 

 


Oh Dear



Hej. Här var det ett tag sen jag var! NU kan jag säga. NU händer det grejer. Jösses.


1. Jag har kommit in på Berghs Distanskurs till våren. YAY!
2. Jag har börjat dansa igen. Balettakademin. Jag var där första gången idag! Så sjukt KUL! Så sjukt skönt!
3. Jag slutar på Trygg-hansa. Troligtvis forever (fast det vet man ju aldrig)
4. Jag kommer börja på ett nytt jobb. Som fotograf och fotografera lägenheter. Detta innebär en hel del nytt, t ex jag kommer behöva ha bil. Dvs Jag ska bli med bil. Kommer också köpa nya fotoprylar, objektiv, stativ osv.
5. Jag har startat en enskild firma (mer om det)
6. Jag har vunnit biljetter till Stockholm Fashion Week den 10 februari. HELT fantastiskt!
7. Jag var på Berghs på sveavägen igår. De släppte arbetsproverna. Det var lite som ett öppet hus. Jag blev så jäkla inspirerad!


Jag känner mig stark och känner att jag är på G. "Nu kan ingenting stoppa mig!" :-)


Surf hair I want



Jag saknar Manly lite grann. Jag råkade hitta en mapp med MASSOR med bilder från Sydney-tiden 2009. Fantastiskt roligt! Sen saknar jag det här långa Surfhåret man hade.  I want it BACK!

Har på G



Då är det igång igen. Arbetet - PRECIS som vanligt. Jag har ju jobbat hela tiden men det har ju ingen annan.

Jag har lite på G, därför är jag lite off här. The blog blir alltid drabbad. Jag är fortfarande glad att folk håller sig kvar här! Enormt tacksam! Tack. TACK! FAST jag tänker inte nämna någonting om det jag har på G ännu för säkerhets skull.

Jag håller dessutom på att jobba på ett svar ang Australien. Det är nämligen så att människor FORTFARANDE ger respons på min australien-blogg som jag och min kära Jenny hade när vi var där. Senast var en tjej vid namn Sofie.  Vi lämnade Sverige för att åka till Australien för ungefär 2 år sen. Jag vill ge väl genomtänkta äkta svar på dessa frågor! De är på G. Håll ut!

Sen hälsar jag till Helena. Hej Helena! Hon är i Australien. Hon är i Manly. Jag, avundsjuk? Naaeeeeeeee.

Look what i've got..



...världens coolaste ring från världens bästa tjej, Stephanie. I love you! Fick den i julklapp! Hur COOL är den inte! Jag kommer sakna henne. Jag kommer sakna Stefan. Nu åker dom vidare till South Africa för att sen åka hem till Sydney. Jag är avundsjuk. Men jag är snart tillbaka. I Sydney alltså. Jag lovar.

A new thing

 


Egentligen har jag massa nya snygga grejer jag vill visa. Favvo-byxorna. Favvo-tröjan. Men här är en ny top/BH jag köpte här om dagen i alla fall. På rean såklart. Jag älskar den. Passar både som ett underklädesplagg och en synlig top. 
Men så fort jag HITTAT MITT MINNESKORT till kameran som är borta för tillfället - Kommit bort i flytten? - så vill jag visa er hur jag har det just nu. Back in Danderyd. Tjohej!

And I'm off - and on

Jag gillar min fina vita sockor från London. Gråa kavajen. Rutiga skjortan. Svarta jeansen.


Då var man hemma igen. I Danderyd. Buhu! Det är toppenbra på många sätt. Men.. ah, ni vet jag menar. Imorse lämnade jag vidare nycklarna till "min" fantastiska förstalägenhet på Sankt Eriksplan. Sorgligt. MEN - life goes on och jag är redo för nya utmaningar! Extremt taggad om jag får säga det själv! 

Första arbetsveckan på det nya året är igång. Och jag har 4 veckor kvar på Tryggen. Sen är jag OFF.
Steph och Stef åker hem på torsdag, så dom ska jag definitivt träffa ett par gånger till denna vecka.
Trevlig vecka mina vänner.

NEW YEARS EVE




Igår var det nyårsafton. Det är 2011 nu ju. Jag firade nyår hemma hos Matilda. Hon och hennes Viktor hade ordnat med middag och festligheter. Vi var ca 10 st som firade in det nya året!
GOTT NYTT 2011 vänner. Sista natten i Atlas och lägenheten nu. NJUT.

- Mich

Mellandagar i all ära

#

Middag och spelkväll hos Kramers.

 


Vilken vecka det har varit. Helt galen. Jag älskar det! I måndags blev jag bjuden på middag hemma hos familjen Kramer. Eftersom Stephanie och Stefan är på besök. Så mysig kväll! En fantastiskt god middag till följd av gott vin och spel. Vi spelade både Besserwisser och Cranium. Det blev en himla rolig kväll med charader och lerskulpturer... mycket skratt! Helt underbart. 


#

Överaskningsfest - Berns Salonger


 

Bästa Stefan.


Dagen efter var det en överaskningsfest för Steph. Hon hade ingen aning! Så kul! Vi gick senare vidare till Berns Salonger för att äta en utsökt middag allihop, 19 st totalt. 


#

Finaste gänget. Grodan.


Onsdagen gick vi ut på Grodan och åt middag. Steph, Stef, Richard och ett par barndomskompisar till Steph. På torsdagen var jag lagom trött. Jag har ju jobbat alla dagar dessutom. Vilken kämper va!


- Mich

RSS 2.0