Turist play

Jag o Basse har varit pa lite aventyr.. Haft en jakla bra dag helt enkelt. Kan ni gissa va detta ar? Det ar FOR latt..




Mer kommer...


Fest!

Shuri (var lilla japanska) hade house warming och ett litet fodelsedagsfirande for sin far. Hennes far var ju hur go som helst. Han kandes som en liten samurai. Jag gillare! Vidare gick vi till Shore club.

Innan vi anlande till festen traffade jag Jimmy och Dave for en ol. Jag hade en ol. Jha! Jag hade till o med tva. Fest igen.




Jimmy och Dave



Karin. Och hennes guda-har?



Ja. Jag.



Cookie and Jimm



M
to the i to the c to the h



Allt detta hade hon gjort sjalv...eh! Cool tjej!



Spirits..



Det dar tornet ska jag inte ens namna hur mycket jag at av..
 


Hana, Shuris pappa, Jenn och jag da..



Bass o Kak



Japaner ar sig lika..







Jag dave o jenn pa vag..



Thanks Shuri for a lovley time at yours..


Kottbullar och makaroner

Jag Basse och Karin fick for oss att laga mat tillsammans, vilket inte ar helt konstigt. Men, vi valde att laga kottbullaro ch stuvade makaroner. Var flatmate Cedric fran France fick smaka. Han gillade stuvade makaroner. Vem kan INTE gilla det? Och kottbullarna maste vara dom godaste pa LANGE. Mormors ar bast, pa andra plats vara egna. SJUKT goda!




Vi sprider oss. Vi ser till att vi sprider vara kulturer... Hoho!


Igar och idag i Manly

Igar hade vi besok i Manly. Jessica kom till oss pa eftermiddag for att stanna over natten. Vi gick ut. Of course.
Kvallen borjade ju hemma hos oss, och Richmich var med ocksa. Vi kpte lite vin, vindruvor och chips. Fest!
Sen fortsatte vi till tva vanner called Tom o Toby. Dar fortsatte forfesten.. vidare gick vi till Insitu och kanske de godaste drinkarna (?!). Dom stanger tolv, sa vi gick vidare till Stenye. TYVARR har jag inga bilder fran kvallen. Jo pa mobilen sa dom kommer vid en annan livstid. Sry fo tha.

Och. Varje gang jag och Karin blir lite smatt bakis dagen efter (som vi absolut inte blir sarskilt ofta eftersom vi oftast inte festar sa jattemycket) brukar vi ga till Insitu o ta en iskaffe. Sitta o snacka lite i solskenet. Sa, va hindrade oss fran att gora det igen? Ingenting. Dessutom var Johanna med sin Jamie dar, och Jenny jobbade.

Efter kaffen tog vi lite Sushi rolls. For vet ni vad, jag har blivit den storsta suschialskaren nu. Jag har lart mig att ata Sushi. SJUKT gott. Vi ater det nastan hela dagen. I alla fall en rulle.

Och sa maste jag bara saga. Som alla som roker sager.. "Ska vi ut o ta en cigg..?" sager jag och Karin alltid och ofta. "Ska vi ta en kaffe?" JA. Tror inte vi nekat det nangang. Det ar vart beroende.
 



Grymt tjejen!!



Love u.



Dagen-efter-kaffet @ Insitu



Jenn @ work.



Jamie vill att vi ska dricka vatten. Det vill vi med..



Meeeeeee n coookie.



Mycket sant har.




See u later!!!!!

Climbing and Supre

Detta var en FANTASTISK dag. Det borjade med att jag och Anna tog en morgonkaffe pa Gloria Jeans i vantan pa att Basse skulle anlanda till Wharfen. Vi tog farjan till circular Quay dar vi tog taget mot Sydenham. Forra gangen vi klattrade gjorde vi precis samma sak, tog bilder vid en grafittivagg, at lunch med Steph och tog en liten rundtur pa hennes jobb. Sen klattring.. I LOVE it.











Jag och underbara Steph. Nar vi ar tvugna att flytta ut fran var nuvarande lagenhet bosatter jag mig hos Stephanie och Stefan. Det ser jag mer an fram emot. Ska bli SA harligt!



Har burkade Alex sitta. Alexandra som jag traffade i Stockholm inte alltfor langesen. Nu star Basse pa hennes plats.



Vi gick in i photoshoot rummet. Anna provade modellyrket..



Sen var det dags for climbing. Vi motte upp Krull och Perra som ocksa skulle joina.







Ser ni mig?



Okeeej, dom vann. Men bara med 1 mal. Det ar ju inte sa latt om man ar malis med vanster hand..!



Basse tror han har dubbelhaka...



He made it all the way.. Duktig Per. Per duktig.



Efter klattringen var vi hungriga. Och va skulle inte passa battre an en maltid pa den lokala puben. Bland knarkare och fulla fruntimmer och gubbar. Why not? En sag ut som Jokern. Det var ratt trevligt att titta pa.. 
 


Basse passade pa att underhalla oss (Som om vi inte var tillrackligt underhallna)



Ser ni vad jag ser??



Pa vagen tillbaka borjade det regna. Som tur ar hittade Basse ett paraflax.




Kommer ni ihag forra gangen da? Jag ser nan som har samma klader pa sig. Mohah... ha. Hur som helst hade vi skitkul och skulle garna gora om det. Dock har alla ett jobb utom jag, dvs jag har all tid i varlden men inte de andra. Vi hoppas pa de basta.. Over n out.


Sry for om en del bilder ar morka.


Annu ett avsked

Anna och Robbans avslutningsmiddag. Det ar manga som lamnar oss nu, en efter en bara. Hela tin. Trakigt. Men i mean, life goes on. Och pa Karins (o mitt) initiativ ska vi styra upp en hejdundrades fest och bjuda upp alla vi traffat genom var resa till Stockholm nar de flesta ar pa hemmaplan igen. Grymt va??!
Pa bilden har ar det nastan bara svenskar. Och en liten del av alla vanner man lart kanna.



Vi gick vidare till Shoreclub for lite refreshments for de flesta. Har ar Basse o Anna.



Lina och Karin pa Shore.



Anna och hennes bror Erik. Bra goa angelholmare det dar!



Kommer sakna er vanner!! Vi ses snart igen.


Under tva veckor

Nu ar det dags igen for lite update. 

Ett par dagar efter nyar. Jenny, Erika och Co satt och stekte uppe pa Rooftop pa Steyne. Jag och Karin tog en fika pa stan istallet. Det har blivit en hel del fikor. MEN det ar det vart. Trevligt och gott.




Pa kvallen tog Dave med oss, jag Jenny Erika Shuri, i bilen till Warringah Mal for att se Avatar i 3D. Och HUR coolt var inte det?? Jag trodde ALDRIG detta. Jag trodde forst och framst aldrig att jag skulle se den. Trodde heller inte i 3D. Och framfor allt inte i Australien. Jag gapade nar den var slut. Sa otroligt FIN och bra gjord. Gud-i-skruven sager jag bara.




Har ar en liten halsning fran oss och vart sovrum. Karin har dessutom skaffat sig glasogon (Finally). Nu ser hon aterigen hur varlden ser ut.



En dag, en tisdag, kom Mia och Stefan (Richards foraldrar) och Stephanie och halsade pa i Manly. Vi hangde pa stranden samt tog en kaffe pa Gloria jeans (Richs ena jobb har i Manly). Det var en underbar dag med underbara manniskor!



Steph, Mia, Stefan.





Pa Basses jobb. dar jag brukar halsa pa. Han jobbar pa Max Brenner. Dar har dom choklad och kaffe. Mest choklad. Dvs, choklad pa pizza, brod, alla sorters fikabrod, vafflor... you name it.



Detta ar mysigt. Vi hade en liten BBQ pa Annas (som jag larde kanna i Cairns) brors och hans kompisars balkong. Me like! Manga sadana har kvallar har det blivit. Andra middagar ute med folk som ska aka vidare eller hem. Jattetrevliga drink/ol kvallar har vi ocksa ratt ofta. Tyvarr ar man liiiiite for lat for att dra med sig kameran.






Underbara Anna, Robban (som nu lamnat oss) och kusinerna.




Detta ar var utsikt fran vart vardagsrum. Precis pa Corson. Precis vid stranden. Nar vi kommer ut fran var entre hamnar vi i kon till Shore Club, dar vi hangt mycket i vara dagar. Grymt stalle!!



Har ar en del av vardagsrummet som vi delar med 4 andra. En fransman, Cedric, en engelsman, Andy och Brasilianare. Ratt soft!
 


Vi har gjort det lite mysigt i vart rum. Med ljus och snackor..




Vi har borjat aktiviera oss. Kopt joggingskor till o med. Varje morgon kor vi en joggingtur langs stranden.. Visst vettni.




Har ar jag. Hej!




Vi hade en picknick i Little manly en dag. En riktigt VARM dag. Josses var varmt det var! Men mysigt! Vi gjorde lite mackor, hade ananas, mango, fruktjuice, ost o kex.. och en riktigt trevlig dag. Det var pa Jennys initiativ, sa Dave var med. Karin. Jamie och Johanna.





Dessa har det blivit manga av. Kaffe. Varm som kall. Ett favoritstalle som vi har ar... nu har jag glomt namnet bara for det.. B-nanting. Hur som helst, underbart ar det. Och darmed ar UNDERBART inlaggets ord.



FORSATTNING FOLJER....  Vi har varit o klattrat och atit middag pa ett stalle med massa knarkare och fulla manniskor, halsat pa Stephanie, vi har varit pa avslutningsmiddag o mkt mer.... HOLD ON!


Gott nytt 2010!

NU sa. Nu har vi intstallerat oss pa riktigt har i sydney. Efter att ha bott tre olika soffor i 3 olika lagenheter har jag och Karin antligen var egen. NU kan man fa lite rutin pa vardagen igen.. (forsoka iaf)..

Nu ska vi borja med lite bilder fran nyar som vi, jag karin och jenny, firade tillsammans med ett annat gang i ett hus i manly. Underbara manly. MEN vi borjade i Bondi med champagne och Sushi frukost! Da var det Jag och Karin Jessica, Sofie och Malin (kompisar hemifran)



Jessica dukar upp.

RichMich hangde sjalvklart med.




Sen bar det av hem till Manly och Jenny for ytterligare en forfest.. Har har vi ina, Petra, Karin o Jenny. Temat pa festen skall vara vitt. Marks det? 10 poang till KARIN! Ett halvt till Jenny ;)


Jennys finfina flatmate - Erika


Dave agerade DJ. Tjoooohoo!

Karin ser trott ut. Det ar hon INTE!

Toby, Erika, Kairn och ?

Det bjods pa korv. Gott.

En intensiv diskussion hade jag med Dave.

Klockan ar TOOOOOLV (i australien). Vi korkade upp!


Alla kramar alla.

Underbart nyar som jag fick fira med mina alskade basta vanner! Dessa tre ljus lyser for oss :)


FORTSATTNING FOLJER..... Har mycket mer att visa o beratta!

Pa resande fot I-GEN

Som jag sa tidigare. Minns ni denna ? Klicka har. Nu ar det dags igen. Dock inte lika intensiv denna gang, han hade jetlag redan innan vi hade kommit utanfor Europa.

Detta inlagg handlar om min och RichMichs resa hit.

Det var ovader nar vi lamnade Danderyd. Men han satt tryggt i vaskan.


Problemet, nar vi kom fram, var att vi hade blivit inlasta i bilen. Troligen hade dorren frysit fast. Sa Richard klattrade ur igenom fonstret och slet upp dorren. OCH bakluckan. Jag kunde sitta i bilen sa lange som det gick. Jag hade ju minst klader pa mig ju?

RichMich satt snallt och vantade. Utanfor bilen.

Val inne pa Arlanda ville RichMich halla handen. Eller sa var det jag?

Det hande inte sa mycket mer spannande pa Arlanda. Vi at lite frukost pa Pressbyran. Vi kopte lite yoghurt kaffe och.. en bulle(?) Eller kopte vi den? Hur som helst.. Snart var det dags att ta farval. Han ville halla sig lite undan fran mig och Richard dar en stund, vilket jag HELT hade respekt for.

Pa flyget mot Frankfurt fick vi bara en macka. Att dela pa dessutom!

Den resan gick snabbt. Vi hade nagon timme i Frankfurt sa RichMich somnade i vaskan med Ipoden i orona. Jag fick absolut inte ta den, for da vart han sur for att jag rakade vacka honom. Sa var han tvungen att somna om igen - med musiken i. Jag ringde en kortis till Richard istallet.

Sen var det dags for langresa. Han tog forst beslag pa filmerna och spelen. Sjalv traffade jag en svensk tjej som skulle med samma flyg, vi hade dessutom platserna bredvid varandra. Vi hade sallskap hela vagen till Singapore. Dar skildes vi at, hon skulle aka till Brisbane.

Har sitter  vi antligen. Antligen! Vi sitter o vantar pa farjan fran Circular Quay till Manly. Har framfor oss har vi Harbour Bridge. Till vanster (syns ej) finns Opera huset.


Forsta natterna sov vi hos Jenny. Sedan en natt hos Anna. Vi tog aven en trip in till stan samma dag. Vi tog oss till Darling harbour for att ata o dricka ol. Det var mer an en ol. Fargglada drinkar dessutom!




Vi akte in med Annas tva flatmates, Juni och Tanja, samt Junis pojkvan Sam. Underbar dag. Men jag brande nasan. Fy.


RSS 2.0